avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Autorii vad ca ii am ok, nu de alta dar incet incet ne indreptam spre sesiunea din toamna #-o, pt cei care au iesit din focul examenului cu o pauza mai mult decat bine meritata. Cu RIL-urile am clarificat - le bagam si pe alea la cap. Dar spete de unde faceti?
de pe site-ul ICCJ
Nu stiu daca sa mai dau 200 lei pe Neagu, am un Neagu din 1997(cam veche) si "Sinteze de teorie.Spete. Grile "din 2006.Dar parca nu imi mai vine sa risc.
nu te risca
e vechi
si ultima editie mai are scapari .... dar cea din 97
si in plus , mie cel putin , imi este f greu sa urmaresc o carte si sa fiu mereu atenta daca e modificata , tr sa lucerzi in pararlel si sa-ti faci modificarile
Ultima modificare: Marți, 23 Martie 2010
ENGFULL, utilizator
ENGFULL a scris:

nu te risca
e vechi
si ultima editie mai are scapari
Tu de unde ai facut spete?

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)