avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
zz-man a scris:

ENGFULL a scris:

prima de la dreapta
nu tu ai avut telefonul mobil pe geanta mea?

Nu, nu am fost eu. Îmi pare rău că nu te-am reţinut, dar lasă că poate ne-om întâlni la testarea psihologică. :D

ai scapat ...
m-a rugat un domn de pe randul meu sa-i pun telefonul mobil pe geanta si i l-am pus , numai ca dl cu pricina l-a lasat pe vibratii si cum eu eram langa .... imi venea sa-l:magic:
dragi prieteni, se pare ca am inceput sa depasim socul examenului....:D
e un lucru bun...pt. mine e o adevarata terapie sa ma descarc...nu sa tin lucrurile in mine...
:vishenka: la toti...un buchet de flori cu sperante si reusite...acum sau SIGUR data viitoare!
ENGFULL a scris:

zz-man a scris:

ENGFULL a scris:

prima de la dreapta
nu tu ai avut telefonul mobil pe geanta mea?

Nu, nu am fost eu. Îmi pare rău că nu te-am reţinut, dar lasă că poate ne-om întâlni la testarea psihologică. :D

ai scapat ...
m-a rugat un domn de pe randul meu sa-i pun telefonul mobil pe geanta si i l-am pus , numai ca dl cu pricina l-a lasat pe vibratii si cum eu eram langa .... imi venea sa-l:magic:

Păi o fi fost şi dânsul foarte stresat. ªtiu că era un domn ce ofta destul de des, poate chiar de pe rândul nostru. Totuşi e de înţeles ...:))
Felicitari tuturor care s-au prezentat la examen
Va rog sa-mi spuneti si mie care sunt autorii dupa care ar trebui sa ma pregatesc pentru la toamna nu de alta dar daca nu inveti Mitrache si inveti dupa alt autor care are alta abordare... rezultatele sunt viciate.

Asa ca aveti amabilitatea si spuneti-mi ce autori trebuiesc studiati,, asta din prisma acestui examen.

=D> :luck: pentru toti
lenia a scris:

Felicitari tuturor care s-au prezentat la examen
Va rog sa-mi spuneti si mie care sunt autorii dupa care ar trebui sa ma pregatesc pentru la toamna nu de alta dar daca nu inveti Mitrache si inveti dupa alt autor care are alta abordare... rezultatele sunt viciate.

Asa ca aveti amabilitatea si spuneti-mi ce autori trebuiesc studiati,, asta din prisma acestui examen.

=D> :luck: pentru toti

Asta asa este.Eu am invatat dupa altii si am vazut acum.
Deci:
civil general - Gabriel Boroi;
obligatii-Statescu-Barsan
dr. reale: Corneliu Barsan
contracte si succesiuni:Deak, dar merge si Liviu Stanciulescu(are la note si opinilie lui Deak sau altii
dr. procesual civil:G. Boroi si Ciobanu(au un curs pentru licenta)
penal general: C-tin Mitrache
penal special:T. Toader
procedura penala:Neagu
si sa ai codurile la zi cu toate recursurile in interesul legii

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)