avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal concediu fara plata

buna ziua, cum se inregistreaza in revisal concediu fara plata, nici nu stiu daca se inregistreaza si daca se inregistreaza unde trebuie sa se scrie de ex. o pres. o cerut concediu fara plata den data de 18.01.2010- 22.01.2010 am facut decizie la itm dar nu stiu cum se inregistreaza in revisal, multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:06, 7 Februarie 2012
da este o decizie tip in care se scrie ca persoana cere concediu fara pl de la data de pana la data de si se mai adauga si cererea salariatului se numeste CFP ( art. 54) din codul munci se scrie nr. de zile
Si in cazul absentelor nemotivate sau a concediilor medicale faceti decizii? Intreb fiindca tot suspendare de contract este chiar daca nu are acordul ambelor parti.
Suspendarea c.i.m. nu se inregistreaza in Revisal ...la reluarea activitatii se face decizie de incetare a suspendarii si de reluare a activitatii (in cazul in care ati emis decizie de supendare).
Ultima modificare: Joi, 21 Ianuarie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic
Sa inteleg ca suspendarea nu se trece in Revisal indiferent de motivul ei, nu ? Nici chiar un contract suspendat pt ingrijire copil.
Intra-devar nu gasesc rubrica in Revisal.
Multumesc.

D
Nici o suspendare nu se opereaza in Revisal.

Alte discuții în legătură

Cfp se inregistreaaza in revisal cf h.g 500/2011? Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,as dori sa stiu si eu 1. concediile fara plata a angajatilor se inregistreaza in Revisalul cel nou? 2.se inregistreaza ca si suspendare? 3.se ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata micon micon Buna seara. As dori sa stiu daca o cerere de invoire (concediu) fara plata se transmite si se inregistreaza de catre angajator la ITM sau in alta parte, cu ... (vezi toată discuția)
S-a uitat declararea incetarii cim Anca114 Anca114 Buna ziua. Contabilul a uitat sa depuna incetarea cartii de munca a unui salariat de aproape 3 luni. Cum se poate indrepta greseala ? Se pot anula de ... (vezi toată discuția)