avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal concediu fara plata

buna ziua, cum se inregistreaza in revisal concediu fara plata, nici nu stiu daca se inregistreaza si daca se inregistreaza unde trebuie sa se scrie de ex. o pres. o cerut concediu fara plata den data de 18.01.2010- 22.01.2010 am facut decizie la itm dar nu stiu cum se inregistreaza in revisal, multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:06, 7 Februarie 2012
Multumesc frumos.
Incepand din 01.08.2011, conform noului program Revisal, se introduc si concediile fara plata (in baza unor decizii de suspendare cf art. 54), absentele nemotivate, concediile paternale (5 zile + alte 10 - curs puericultura). Ma intreb: a introdus cineva pana acum aceste suspendari de contracte? Eu am mai multe societati ai caror angajati sunt in concediu fara plata foarte des, dar inca nu am facut operarea suspendarii contratelor lor in Revisalul nou.
Loredana_84 a scris:

Incepand din 01.08.2011, conform noului program Revisal, se introduc si concediile fara plata (in baza unor decizii de suspendare cf art. 54), absentele nemotivate, concediile paternale (5 zile + alte 10 - curs puericultura). Ma intreb: a introdus cineva pana acum aceste suspendari de contracte? Eu am mai multe societati ai caror angajati sunt in concediu fara plata foarte des, dar inca nu am facut operarea suspendarii contratelor lor in Revisalul nou.

Da, exista angajatori care au operat pana in prezent anumite cazuri de suspendare c.i.m.
Am de gand sa introduc si suspendarile de contract datorate CFS in Revisal cat de curand. Intrebarea mea e: de cand sa operez aceste suspendari? Toate incepand cu 01.08.2011? Adica, caz concret, am un angajat aflat in CFS in august, care in prezent e pontat normal. Operez o suspendare pe perioada 01.08.2011 - 31.08.2011, iar decizia de suspendare o datez cu 27.09.2011 (intrucat eu pana in prezent nu am facut decizie de suspendare pentru concedii fara plata)?
Perioada si cauzele de suspendare a contractului individual de munca, cu exceptia cazurilor de suspendare in baza certificatelor medicale, se inregistreaza in registru in termen de maximum 20 de zile lucratoare de la data suspendarii.

Alte discuții în legătură

Cfp se inregistreaaza in revisal cf h.g 500/2011? Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,as dori sa stiu si eu 1. concediile fara plata a angajatilor se inregistreaza in Revisalul cel nou? 2.se inregistreaza ca si suspendare? 3.se ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata micon micon Buna seara. As dori sa stiu daca o cerere de invoire (concediu) fara plata se transmite si se inregistreaza de catre angajator la ITM sau in alta parte, cu ... (vezi toată discuția)
S-a uitat declararea incetarii cim Anca114 Anca114 Buna ziua. Contabilul a uitat sa depuna incetarea cartii de munca a unui salariat de aproape 3 luni. Cum se poate indrepta greseala ? Se pot anula de ... (vezi toată discuția)