avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal concediu fara plata

buna ziua, cum se inregistreaza in revisal concediu fara plata, nici nu stiu daca se inregistreaza si daca se inregistreaza unde trebuie sa se scrie de ex. o pres. o cerut concediu fara plata den data de 18.01.2010- 22.01.2010 am facut decizie la itm dar nu stiu cum se inregistreaza in revisal, multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:06, 7 Februarie 2012
Cunosc termenele de transmitere a deciziilor de suspendare, insa am sunat la ITM in legatura cu acest subiect, iar deciziile din 01.08.2011 pot fi introduse in termenul de 90 zile calendaristice care curg de la aceasta data, fiind considerate in termen.
Depinde unde ati sunat la ITM ... de exemplu, saptamana trecuta la ITM Buc a avut loc o sedinta pe acest subiect si s-a sous altceva decat sustineti dvs ... raspuns sustinut si de forumurile superioare ITM-ului.
ITM TImisoara - Oficiul de Calcul, se pare singurul care se ocupa de problema Revisalului. Am sunat si la juridic la ITM, iar acestia mi-au facut trimitere la Oficiul de Calcul. E vorba de mai multe pareri, poate altele pentru fiecare inspectorat de munca. Sunt convinsa de faptul ca legea e una, insa cunosc doar interpretarea data de inspectoratul teritorial de care apartinem noi. Nu va contrazic ca este altfel decat sustineti, pur si simplu asta am aflat de la institutia care se presupune ca va controla aceste aspecte. Sa inteleg ca dupa interpretarea ITM Buc, transmiterea deciziilor de suspendare pe motiv de cfs sunt deja intarziate pentru contractele suspendare din aceasta cauza pe luna august 2011 si sunt deja pasibila sa iau amenda in acest sens?
Da, asa este ... inclusiv , reprezentantul forului superior ITM-ului a sustinut asa ceva ... HG nr.500/2011 nu prevede niciun termen de transmitere a registrului in aceste situatii .. singura reglementare este pentru salarii si sporuri ... deja se ridica problema transmiterii in continuare pe HG nr.161/2006, act normativ abrogat la 01.08.2011.

Intr-adevar, cate bordeie atata obiceie ...:)
Buna ziua.
Un angajat a facut cerere de CFP de 30 zile. I s-a aprobat, am facut decizie cf. art.54 CM, am transmis in termen de 20 zile. Dupa cele 30 de zile se face decizie de reluarea activitatii si se transmite in revisal in aceeasi zi?

Alte discuții în legătură

Cfp se inregistreaaza in revisal cf h.g 500/2011? Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,as dori sa stiu si eu 1. concediile fara plata a angajatilor se inregistreaza in Revisalul cel nou? 2.se inregistreaza ca si suspendare? 3.se ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata micon micon Buna seara. As dori sa stiu daca o cerere de invoire (concediu) fara plata se transmite si se inregistreaza de catre angajator la ITM sau in alta parte, cu ... (vezi toată discuția)
S-a uitat declararea incetarii cim Anca114 Anca114 Buna ziua. Contabilul a uitat sa depuna incetarea cartii de munca a unui salariat de aproape 3 luni. Cum se poate indrepta greseala ? Se pot anula de ... (vezi toată discuția)