Ce scrie în legea 196 din 2018? Că proprietarul are dreptul să achite cota lui parte de pe lista cheltuielilor lunare de întreținere în maxim 30 de zile de la afișare.
Dvs. ziceți ca la asociația dvs. ați stabilit 1 zi.
Nu înseamnă că ați modificat textul legii și ați stabilit dreptul proprietarului la 1 zi? Asta nu e modificare? Ce e atunci?
Nu contează nici o postare și discuție mai veche, nu sunt izvor de drept, discuțiile cu oameni care nu înțeleg ca o lege nu poate fi modificata de asociație.
Nu e vorba de ce îmi convine mie, e vorba de oameni, avocați, care au scris aceste lucruri, dacă nu le pricepeți e doar vina dvs. Nu e nici o reinterpretare, dvs. susțineți ca ați modificat acel drept al proprietarului și ne faceți tot pe noi neștiutori. Hai sa fim serioși.
w_v_w_v a scris:
De unde ati scos ca am modificat noi legea . Scrie asa in LEGEA 196/2018 sau nu? E vreun rand modificat?
Eu zic ca ar fi fost mai simplu sa cititi discutiile vechi pe tema asta, Intreaba cineva , ii dati link si atat . Nu comunicati dv reinterpretarea legii. Nu ajutati cu nimic daca le spuneti dv ceea ce va convine.