vidiva a scris:
pentru ccfccf: ne-ati aruncat un os si ne-ati lasat sa ne batem pe el. nu v-am auzit parerea!!!!!!
s-au era intentionat-asa se mai fac sondaje de opinie , asa se mai nasc legi si ne mai miram cum cineva a putut sa conceapa asemenea ingradiri-am spus eu- a b e r a t i i ar fi mai potrivit.
Sunt convins ca aceasta initiativa legislativa a venit tocmai ca urmare a plangerilor numeroase a membrilor CECCAR inclusiv a acestor deputati (sunt convins ca unii dintre ei sunt membrii). Cunoasteti foarte bine cum se fac anumite legi in aceasta tara (pt promovarea unei legi sunt promise avantaje materiale celor care voteaza, sa nu credeti ca este ceva gratis).
Este foarte adevarat ca in general trebuie sa existe oameni pregatiti intr-un anumit domeniu insa oare nu este suficienta diploma de studii economice.
Un psiholog poate sa isi deschida un cabinet de psihologie doar pe simpla adeziune la Asociatia Psihologilor, un jurist poate sa presteze de asemenea fara sustinerea vreunui alt examen si pot sa va mai dau cateva exemple.
Aceasta meserie insa parca este blestemata. A fost impartita deja in trei entitati (CECCAR, CCFISCAL si CAFR). Pai unde mai este puterea? Dezbinarea meseriei de unde vine (vezi proces intre CECCAR si CCFISCALI)? Unde traim? Pai nu credeti ca exista loc pt toata lumea?