avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Proiect de lege cum comentati?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Proiect de lege cum comentati?

[ link extern ]

[ link extern ]

si legea ghiseului unic la MF

[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 24 Februarie 2010
ccfccf, utilizator
Cel mai recent răspuns: MALAMUT , Consultant fiscal 19:40, 14 Martie 2010
Mi-as dori ca proprietarii acestui site sa ne ia serios si sa se implice in rezolvarea acestei probleme.
sa intelegem ca intr-un fel ne impartasiti parerile? daca este asa va multumesc. eu personal consider ca trebuiesc stabilite clar competentele.exemplu :economist simplu (considerati ca nu ar fi in stare sa intocmeasca o decl 101, sau o situatie financiara? sa fim seriosi-iar cei ce gresesc se exclud singuri de la primele controale), expert contabil, auditor , consultant fiscal-chiar denumirea in sine ar trebui sa stabileasca competentele fiecaruia. a-ti auzit sa fi raspuns un expert contabil pt intocmirea sit fin pe care doar a pus stampila si semnatura? eu nu. si am destule cunostinte. si sa legiferezi ca verificarea se va face prin sondaj ! pai miroase de departe ca se doreste ca prin aceste vize sa nu se mai verifice in veci(sau pe perioada mandatului-caci apoi se prescriu.) eu asa vad lucrurile:sa se elimine concurenta-sa-i reducem la tacere si sa ramanem noi ,sa dam legi care sa ne avantajeze pe noi, cei mici si slabi Dumnezeu cu mila.
inainte a fost un raspuns catre ccfccf. acum pt malamu : de ce sa nu propunem ca economistii daca nu sunt membri CECCAR, CCFR,CAFR sa nu poata tine evidente contabile, sa nu poata avea locuri de munca-ASE-ul e ca o ciuma
@vidiva sunt alaturi de dvs. si, de asemenea, sunt un situatia dvs.

Nu sunt de acord cu modul dvs. de a privi lucrurile si, mai ales, cu felul in care vedeti rezolvata problema.

Nimic nu ni se cuvine; tot ce avem e ce putem dobandi!
Constitutia spune ca avem drepturi, deci actiune in instanta, ca proiectul este neconstitutional.

Alte discuții în legătură

Expert contabil cretziella cretziella de 2 ani tin contabilitatea catorva societati avand la baza un cur s de contabilitate(tot de la nir la bilant). anul acesta am absolvit finante banci. ma ... (vezi toată discuția)
Certificare declaratii Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Dragi colegi ce parere aveti? 2014-02-22 | Comunicat de presă-Ministerul de Finante \\"Începând cu data de 1 ianuarie 2014, ca urmare a încetarii ... (vezi toată discuția)
Contabilitate primara AvaSquare Consult Srl AvaSquare Consult Srl Ma poate ajuta cineva, pe acest cod caen 7022-Consultanta si management in afaceri, se poate face contabilitate primara? aveti idee cum arata contractul de ... (vezi toată discuția)