salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Si la mine merge greu cu cititul, am impresia ca nu mai stiu nimic din ce am invatat. In legatura cu tratatul lui neagu mi se face rau numa cand ma uit la el:stunned: Adevarul e ca volumul de invatat e f mare si eu una nu am nici f mult timp, doar cand ajung de la servici si nici chef nu prea mai am. Eu una am facut o pauza de cativa ani de cand am invatat pentru licenta si acum e mult mai greu sa ma apuc din nou.:(
Chestia cu cheful vad ca e generala nu gluma. Desi sunt constient ca m-am inhamat la ceea ce imi doresc sunt momente cand ma chinui din rasputeri sa imi gasesc motivatia :sticktongue:. Catateodata pur si simplu nu merge dar multumesc si ma rog lui Dumnezeu sa fac fata.
Ei da gata cu negativisme. Cu putina vointa si atitudine pozitiva le trecem pe toate.:D
Eu chiar invat cu placere zilele astea.Am ajuns insa aseara la nesfarsitul art.10 C. pr.pen, si m-am oprit, urasc trimiterile alea, la art si lit , in loc de o formulare clara de 5-6 cuvinte, trebuie sa tot rasfoiesc si sa incerc sa compun eu fraza , ca sa-mi lamuresc si ipoteza si dispozitia.Asa ca am facut o pauza, dar imediat ma apuc de buchisit...nu trec de el pana nu-l stapanesc...#-o
:)):)):))
Pai, va asteptati la altceva din partea unui tratat?
Cei care l-au citit pe LES, la procedura civila, stiu ce vorbesc.
Si cand ma gandesc ca l-am citit pe Neagu de 2 ori si...tot in ceata sunt#-o
Si Timea care nu ma slabeste deloc: mami, mami....mami...in sus, in jos, la stanga , la dreapta....:((...a!...sa nu uit ...azi noapte m-a trezit din jumatate in jumatate de ora...ne da un canin.:(
Ai grija la Les -proc civila are pareri diferite "de restul lumii " in multe cazuri.Si eu l-am cumparat jubiland ca are referiri la Noul Cod (asta pt la anul) DAR au fost cei mai prost investiti 180 de lei ...dupa cartea de grile a lui M Ciobanu bineinteles :(