Si voua pupici, la multi ani lui bebe =D>
:help:
Am inceput procedura civila.Invat dupa cursul selectiv Boroi+Ciobanu.
Aveti careva scanat restul materiei care nu este in curs?
Respectiv:
-Judecata in prima instanta(sedinta de judecata, deliberarea si pronuntarea, cheltuielile de judecata)
-Procedura necontencioasa
-Procedura in materie comerciala
Nu as mai cumpara carti...Data trecuta le-am citit din cod, dar totusi...
Iar, in legatura cu invatatul...la mine nu mai este nici macar varza sau ghiveci, ci doar vid total.
Pe langa faptul ca sunt dadaca fulltime,cea mica mai are si gripa acum.M-am gandit sa o dau la cresa(ca oricum pe 2 noiembrie va face 2 ani), dar am descoperit ca sufara de spasmul hohotului de plans(plange pana lesina).Asa ca va dati seama cum merge la mine invatatul.#-o:((
Sa aveti spor!
pot sa-ti scanez din procedura civila ce te intereseaza, dar eu am doar Mihaela Tabarca, care pot sa-ti spun ca-mi place, e absolut ok.
deci daca te intereseaza.. se face.
cat despre invatat, sa-l ia naiba, ca m-am tampit de tot.#-o
Multam de urare, carmen_miron!
Draga mea camicris, imi pare teribil de rau si pentru cea mica si pentru tine, pentru ca te inteleg, chiar daca bebele meu e mititel si e cuminte. Sunt copii nostri si au nevoie de foarte multa atentie, desi noi stim ca ei sunt motivatia noastra.
Ma simt vinovata pentru ca sambata a fost ziua sotului meu, duminica ne-am refacut dupa petrecere - deh, batranetile -, azi am pus pe Ayan pe primul plan si asa au trecut trei zile. Ma incearca o stare .... hai sa zic "complexa" .... - voi veti intelege ca ma exprim elegant !-.
Intr-adevar vid, ghiveci, varza ... orice alta leguma ... termin obligatiile, parca nu mai stiu mare branza din reale ... si asta dupa ce am buchisit cu scheme si tot tacamul 3 saptamani pe reale si contracte ... oh, da ... contracte .... ce-or fi alea ...!!! ....:O
:D
Buna tuturor!
Intr-adevar, pe masura ce examenul se apropie, " trairile" se intensifica, si , din pacate, uneori, acestea nu sunt tocmai pozitive.
Dupa cum spunea un bun prieten de pe forum, drumul spre magistratura, este adeseori anevoios, presarat cu tot felul de situatii, una mai draguta decat alta( probleme cu copiii-imi pare rau, Camicris, probleme cu banii, cu locul de munca, cu " varza" din cap care nu vrea odata "sa se caleasca "cum trebuie, cu pierderea unor sufletele dragi -animalute-cazul meu, pe care le aveam langa noi-apropo de asta, nu mai am cu cine " sa invat civilul"), si tot felul de astfel de stari, situatii , imprejurari care ne pun la grea incercare sistemul nervos si asa tocat de efortul masiv pe care il facem.
Va doresc putere, spor si sper din suflet sa reusim sa realizam ceea ce ne propunem. :luck:
Trebuie sa reusim!