avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Sal Laelia si bine ai venit. Am observat eu ca a disparut pisoiul din avatarul tau si am crezut ca ai renuntat la el.
Ca la orice examen materia trebuie pritocita si insistat pe ia prin repetari si iar repetari si iar repetari......
De altfel cum zicea si Laelia mai sus, repet si eu in alte cuvinte: varza se caleste in timp si la foc mic :D.
Ingrijorarea mea si banuiesc ca mai sunt dintre voi care v-ati gandit la asta, este legata de schimbarea codurilor. Sa fim realisti, fiecare din noi s-a gandit cel putin o data ce va face daca nu ia in toamna sau cel tarziu in primavara. Nu zic nu, e bine sa fii pozitiv si sa marsezi exclusiv pe promovarea examenului, dar cateodata cand ma apuca disperarea cand ma gandesc cat mai am de asimilat si imi trec prin minte o multime de ganduri sumbre X-(. Un fel de stare de anxietate, nervi, iritare ca nu apuc sa termin totul la timp. Insa banuiesc ca toti avem urcusuri si coborasuri in procesul de invatare si am invatat sa ma detasez mult mai usor de aceste stari.
Dar lasand grijile la o parte, pana la examen tot mai este ceva timp si merita sa incercam sa il fructificam la maxim.
Spor sa aveti si o saptamana linistita in continuare.
Laelia imi pare rau de motan, am animale si stiu cum e cand pierzi una :( Cat despre repetat si eu sper ca tot facand pe grile sa se aseze materia mai bine.
Eu sper sa am o luna la dispozitie numai pentru repetat, asta desigur daca nu intervine cate ceva. In rest astept cu emotii examenul la INM, am doua cunostinte care incearca, plus sunt tare curioasa ce procent voi scoate la intrebari, va fi un bun reper pentru cum stau cu materia parcursa pana la aceasta data.
Spor sa aveti!
A terminat masurile preventive!!! =D>Deoarece voi stiti ce inseamna sa inveti pentru un examen de-asta, m-am gandit ca sunteti singurii care pot sa inteleaga de ce ma bucur asa de mult. Deja se lungea prea mult, cred ca vreo 7-8 zile am tot tras de timp si de materie , in final am trecut de ele ( parca nu asa bine cum doream), dar nu mai pot sta, ca ma asteapta civilul...eu am inceput cu penalul, fiindca data trecuta la penal am avut rezultate mai slabe:">acuma cu penalul parca e mai bine , dar cand urmaresc discutiile de pe forum legate de civil... e scurt timpul, si ma gandesc ce-am facut pana acum:-/
dupa exam din martie, eu am stat pe procedura penala 1 luna la prima citire si 21 de zile la a 2-a.dar parca tot nu retin.:hammer:

multumesc pentru incurajari.
de la 1 sept (va face 1 an si 10 luni) o duc pe cea mica la cresa.poate in alt mediu ,cu copii, va fi mai bine pentru ea...si bineinteles si pentru mine.:P
carmen_miron a scris:

Eu sper sa am o luna la dispozitie numai pentru repetat, asta desigur daca nu intervine cate ceva.

Si eu mi-am facut calculele in asa fel incat sa repet de la 15 septembrie.Dar ca de obicei nu se potriveste socoteala de acasa cu cea din targ.
Sper sa reusesc sa recuperez...
Spor la citit.

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)