salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
#-odeci:
PROCEDURA PENALA
eu am citit tratatul de 2 ori, dar m-a obosit tare.
asa ca voi, repeta pe cod +practica.
Tratatul nu are f multe in plus fata de cod.
Daca aveti mapa lui Neagu e bine de citit pentru ca va face o schema si clarifica anumite aspecte, care in cod par puse de-avalma.
CEDO
dupa cum v-am mai spus, eu am citit hotararile ca pe o simpla lectura(bineinteles cu atentie)....si a mers ...am retinut f. multe fara sa ma chinui.
Daca as putea face la fel si cu celelalte.
PENALUL SPECIAL
voi citi o data cartea cu atentie, dupa care voi invata pe de rost(adica voi toci) infractiunile din cod.
In facultate dl. Badila asa ne cerea pentru examen....asa ca am experienta.
Si a avut dreptate.La intrebarea 29 G1, era necesar sa sti cont infractiunii.
Nu stiu de ce, dar stau ca pe ghimpi. Tot intru sa vad daca stie cineva ceva sau daca afiseaza pe site subiectele macar. Nimic. Abia astept sa aud noutati.
Nici nu vreau sa ma gandesc, mai ales ca numai maine nu-i ... octombrie sau noiembrie. Macar ei au scapat de tensiunea unei probe, care e de fapt si cea mai importanta.
Nu inteleg de ce nu posteaza pe site-ul INM macar grilele ... ma duc sa ma arunc in cana de cafea :)