salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Am invocat in fond ex lipsei dovezii calitatii de reprezentant al cj angajat al entitatii juridice de a efectua acte procesuale de dispozitie atata vreme cat legea speciala prevede in mod expres care e persoana desemnata sa reprezinte legal entitatea juridica.
Ori instanta de fond NU a pus in dezbaterea publica nu mi-a dat cuvantul pe exceptie aratand in mod expres ce fel de cereri se judeca si gata, dar in incheiere s-a pronuntat cu privire la aceasta ex prin respingere motivand ca daca e cj angajat poate sa semneze actele in procedura speciala (e vb de faliment) si a mai motivat ca e pusa stampila soc de lichidare si ca e ok.
Am atacat cu recurs incheierea+sentinta si am crezut ca se va constata nulitatea absoluta a procedurii savarsita de o persoana fara calitate, fara mandat conf reg de procedura - proc speciala.
Dar nu, instanta de recurs a luat in seama dupa inchiderea dezbaterilor - o procura emisa la doua sapt dupa inchiderea dezbaterilor si a motivat sentinta pe baza faptului ca exista procura notariala care rata ca... bla, bla, bla.
Pai fratilor ori nu citim aceleasi coduri, ori eu sunt proasta si nu inteleg ca dupa inchiderea dezbaterilor nici un document depus la instanta nu va mai putea fi luat in considerare la motivarea sentintei si asta strict pe cod.
Concluziile scrise sunt ok de aceea se amana pronuntarea dar inscrisurile ???
Comentanti va rog eu am ramas fara replica. Acum dar ma remontez sa cer revizuirea si contestatia in anulare ca nu se poate si de ce nu niste plingeri la CSM ca oricum nu mai am nimic de pierdut.
Va respect pe toti, va doresc succes la invatat si la examen
lenia,
si eu am primit hotarare motivata ceva de genul :
"...in speta se aplica dispozitiile Codului fiscal si nu normele metodologice de aplicare a codului fiscal...":O
sa renunti?ce ai?
asta ar trebui sa te motiveze si mai mult
spor la invatat
:(
eu azi nu am invatat nimic...treburi casnice:spalat, calcat, curatenie...si nu in ultimul rand, COPIL.
Asa m-am enervat pe procedura asta penala, ca-mi vine sa arunc cartea...dar am dat o gramada de bani pe ea#-o
Camicris - incearca si mapa lui neagu daca o ai. E punctual structurata si mergi in paralel cu CPP acolo unde are modificari.
o am.asa m-am gandit initial, dar mi-e frica ca iar scap ceva din vedere.sunt patita cu Mitrache, asa ca suflu si in iaurt.#-o
ce ma enerveaza la Neagu e ca sunt prea multe discutii de cum era inainte si cum e acum...si tot asa...si mai are si greseli la nr. art.
Daca nu inveti cu codul in mana, risti sa te incurci rau.