Ayaz a scris:
"Omul cat traieste, invata!" deci nu e niciodata suficient ceea ce ai invatat, deoarece informatiile se innoiesc odata cu ciclul vietii, apar noi generatii cu noi idei etc. si nu putem spune vreodata "gata, am invatat tot!"
Prin urmare, e bine sa abordam orice informatie noua si sa stim s-o alegem pe cea buna.
Numai bine! :)
Sincer pana de curand credeam ca le-am vazut pe toate date in instanta dar azi mi-a lasat un gust amar sentinta pe care am primit-o si in care sunt parte.
Deci instanta de recurs a admis ca un cons juridic care a facut acte procesuale de dispozitie fara procura speciala este acoperita daca la cz scrise ataseaza o procura perfectata cu doua zile inaintea sa motiveze sentinta, a carei motivare a amanat-o doua saptamani.
Deci nu cred ca mai vreau in sistem STIU ca magistratura nu este ceea ce credeam ca e.
Azi am invatat o lectie foarte dura nu conteaza litera legii ci ceea ce scrie dupa IN NUMELE LEGII HOTARASTE, fie ca e in contradictie cu ceea ce constituie temeiul pronuntarii.
Cu bine si sper sa fiti judecatori si procurori nepartinitori si mai ales sa va motivati sentintele si/sau rezolutiile dupa litera legii.