avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Ayaz a scris:

"Omul cat traieste, invata!" deci nu e niciodata suficient ceea ce ai invatat, deoarece informatiile se innoiesc odata cu ciclul vietii, apar noi generatii cu noi idei etc. si nu putem spune vreodata "gata, am invatat tot!"
Prin urmare, e bine sa abordam orice informatie noua si sa stim s-o alegem pe cea buna.

Numai bine! :)

Sincer pana de curand credeam ca le-am vazut pe toate date in instanta dar azi mi-a lasat un gust amar sentinta pe care am primit-o si in care sunt parte.
Deci instanta de recurs a admis ca un cons juridic care a facut acte procesuale de dispozitie fara procura speciala este acoperita daca la cz scrise ataseaza o procura perfectata cu doua zile inaintea sa motiveze sentinta, a carei motivare a amanat-o doua saptamani.
Deci nu cred ca mai vreau in sistem STIU ca magistratura nu este ceea ce credeam ca e.
Azi am invatat o lectie foarte dura nu conteaza litera legii ci ceea ce scrie dupa IN NUMELE LEGII HOTARASTE, fie ca e in contradictie cu ceea ce constituie temeiul pronuntarii.

Cu bine si sper sa fiti judecatori si procurori nepartinitori si mai ales sa va motivati sentintele si/sau rezolutiile dupa litera legii.
Imi pare rau pt ceea ce ti s-a intamplat. In fiecare zi invatam cate ceva, e trist insa cand acel ceva ne doare. :(
Intentia mea este sa tratez pe toata lumea cu nepartinire, asa cum am procedat mereu si procedez in continuare, in orice alta circumstanta, mai ramane sa si ajung magistrat.

O seara buna!
Lenia de ce sa renunti? Ar trebui sa te ambitionezi si mai tare ca sa poti face ceva in sensul schimbarii situatiei din sistem. Si cum sa schimbam daca nu avem oameni in stare de asa ceva?
Nu lua decizii la nervi.
Normal ca nu e suficient, dar eu atat o sa fac, grilele lui voineag, dar stati sa ajung acolo, ma misc ca melcul.
Referitor la sentinte "corecte", ce sa zic, am vz si eu multe, asa ca hai sa ne ambitionam sa intram in sistem si sa dam sentinte corecte.
Spor la invatat!
Va multumesc pentru gandurile bune si mai ales pentru sfatul sa nu iau decizii la suparare si nervi, dar... cu o floare nu se face primavara.

Sa stau in prezidiu alaturi de oameni care judeca stramb?

Nu am spus draga valentina ca deciziile/sentintele sa fie corecte ci sa nu fie date in contradictie cu legea.

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)