avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
zz-man a scris:

............ În concluzie eu consider că viitorul concurs nu va mai semăna cu acesta ci va fi diferit.

Sunt intru totul de acord cu tine din acest punct de vedere: Nici un examen nu seamana cu altul si de aceea trebuie pastrat un tonus pozitiv.
Frumoasa analiza ZZ-MAN. =D>
Cred ca daca legea ar permite ai putea dobandi in paralel si calitatea de psiholog al maselor. ;)
M-am apucat de prescriptia extinctiva...parea usor, si cand m-am verificat , foarte slab...mi-am tras un moral de nota 10, azi cred ca nu mai fac nimic:closedtopic:
fluturas1980 a scris:

Shiminutza a scris:

artax a scris:

1. continutul dosarului de inscriere se publica odata cu anuntul de concurs( copie diploma, carnet munca, dovada cazier, de-astea...)
2. nota la concurs se calculeaza insumand pentru fiecare raspuns teoretic corect 0,1 puncte ( 50 intrebari= 5 puncte) si pentru fiecare raspuns corect la spete 0,25 puncte( 20 spete x0,25=5 puncte), deci ai luat nota maxima=D>
Pentru alte amanunte, intra pe site-ul INM, vezi anunturile concursurilor precedente...
Si inca ceva: aduni un maldar de carti, si le buchisesti pana incepi sa le visezi noaptea! Spor si :coffee: si :luck:!!!

Multumesc mult pentru raspuns!
Da, musai sa pun burta pe carte, temeinic, pt ca la admitere INM am picat cu gratie! Din pacate nici subietcete din martie 2010 nu mi-ai prea iesit, trebe sa recalculez punctele la grile....
Spor si bafta la toata lumea!:luck:
:training:

Cum ti s-au parut subiectele de anul acesta?
Eu am afcut ieri grila de la INM. Recunosc ca am gresit vreo 3 si din neatentie dar parca grilele din august au fost cele mai grele grile date vreodata si parca mi-au aratat ca....mai am nevoie de invatat. Sunt singura care a avut senzatia asta. Parca nici in martie nu am mai simt asa si atunci nu am avut punctaj rau...

Da, ai dreptate, si mie mi s-au parut grele grilele de la INM, mai grele decat cele de anul trecut.Dupa ce m-am debusolat la exmen, o cunostinta imi zicea ca examenul de admitere la magistratura a fost mult mai usor. Recunosc ca nici nu m-am uitat pe grilele de la magistratura. Am zis sa incerc testul din martie 2010, si punctajul a fost mai bun decat cel pe care-l estimez sa-l iau la INM anul acesta, dar nu sficient.
Ce pot sa zic, grilele ma omoara. Am de gand, ca in timpul ramas, sa fac cat mai multe grile. Apropo, unde gasesc grile cu spete?
Tocmai am finalizat testul din noiembrie 2009 si am prins un pic de curaj, sper sa am sanse in noiembrie 2010! Comparativ noiembrie 2009 cu martie 2010, cel din 2010 a fost mai dificil.....
Corect ZZ-MAN.
O gandire cu adevarat de magistrat.
Eu am facut vreo 49 de puncte....dar am ramas ingrozitor de dezamagita. Ce sanse as mai avea in noiembrie? Slabe......M-am apucat ieri de repetat
Ultima modificare: Miercuri, 1 Septembrie 2010
ContSters26183, utilizator

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)