salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Baza e pregatirea dupa coduri, diferenta o fac capcanele care cer corelarea codurilor cu Constitutia, RIL-urile, legislatia dinafara codurilor, jurisprudenta si mai stiu eu ce!!!, iar norocul , acele intrebari care contin " opinia noastra, a celor care am scris aceasta carte", si pe care ai sansa sa le bifezi corect daca ai invatat dupa cartea aia, cu conditia sa nu stii foarte bine codul la tematica respectiva, ca acolo, "opinia " poate arata diferit de textul de lege.
In concluzie:
1. spor la invatarea codurilor;
2.timp suficient, ca sa consultati toata legislatia,:giggle:, ca sa detectati capcanele;
3.noroc cu intrebarile care par sa se loveasca frontal cu ceea ce am invatat
4.Doamne-ajuta!
Pt. Staicu Mihaela - Sunt consilier juridic, nu am luat examenul in primavara dar sper sa-l iau pe cel din noiembrie. Oricum este destul de greu sa inveti cu un program fix de 8 ore la un grup de firme si cu 2 copii mici acasa. Vechimea se ia dupa cartea de munca si nu dupa perioada in care ai fost inscris in Colegiul Juristilor.