avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
nu am auzit, dar doamne ajuta.
sunt stresata ca anunta examenul din moment in moment si sper sa se dea macar la sfarsitul lui octombrie sa mai avem ceva timp sa repetam/invatam
naiba sa le ia de materii, e incredibil cum se pierd informatiile..
am un ghiveci in cap de mai mare frumusetea
:(:(
sunt intre plans si ras... acum stiu, acum am uitat
:hammer:

larrysa121@yahoo.com a scris:

Doamne ce bine te inteleg :( la procedura civila gresesc inca enorm, la penal general nu s-au asezat cum trebuie inca notiunile si trebuuie sa trec mai departe :O E jale mare!
Danielled exista doua variante de date: 31 octombrie sau 14 noiembrie ca in 7 noiembrie e examenului stagiarilor INM.
Asa ca tre sa dam bice dak vrem sa avem o sansa cat de mica.
carmen_miron a scris:

larrysa121@yahoo.com a scris:

Doamne ce bine te inteleg :( la procedura civila gresesc inca enorm, la penal general nu s-au asezat cum trebuie inca notiunile si trebuuie sa trec mai departe :O E jale mare!
Danielled exista doua variante de date: 31 octombrie sau 14 noiembrie ca in 7 noiembrie e examenului stagiarilor INM.
Asa ca tre sa dam bice dak vrem sa avem o sansa cat de mica.
Cum stati cu invatatul? Fcaeti grile? Spete?
fluturas, cu invatatul ce pot sa spun.. nu mai termin...#-o
am trecut prin civil, prin penal, mai am procedurile, pe care acum cateva luni le invatasem, dar s-au dus X-(... asa ca incontinuu trebuie sa o iau de la capat, ba bag de seama ca si din civil se duce... parca noaptea..cineva imi sterge "fisierele" si ma vad nevoita sa o iau de la capat( mai mult sau mai putin, depinde cat s-a "virsuat")
asa ca... si in ziua examentului cred ca o sa mai am cate ceva de invatat, reinvatat
:help:
grile momentant nu mai fac( ma apucasem intr-un timp..), nu mai am timp si de ele, citesc insa spetele..

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)