avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
[ link extern ] /

hai ca nici cu ministru nu mi-e rusine:duh:

..si alt proiect..
[ link extern ]
stiti ce ma mira...ca judecatori din sistem nu au nicio pozitie...
ceea ce gasesti pe post. e total diferit de ce se vede din afara
parerea generala a cetatenilor este ca justitia i-a prea multi bani pe degeaba si e corupta.
cd ies cu Timi in parc, ma mai interpeleaza cate un bunicut cu cate o problema juridica(daca sunt consilier juridic la primarie ai zice ca detin adevarul suprem).
concluzia este:daca nu le rezolva cauzele repede judecatirul e corupt, daca le rezolva prea repede e corupt.#-o

legat de proiecte...le este frica de concurenta.
cei cu INM le trebuie 2+1+5 ani ca sa dea examen pt promovare, noua doar 5 ani efectiv pe post.
Si sa fim seriosi....la cum au fost examenele in ultimul timp...cred ca suntem mai bine pregatiti.

Ministrul Just....trebuie alta forma de exam pentru a incuraja ce?poate coruptia.
Singurul lucru cu care nu sunt de acord la INM este rationamentul logic.
Pentru un asemenea examen iti trebuie o pregatire in prealabil.Si daca in viata ai dat doar psihologicul la scoala de soferi#-o
Ar trebui introdus si in facultati....asa nu s-ar mai plange nimeni si toti care vor termina dreptul vor avea gandirea logica dupa care tanjesc mai mari nostri.

Dar, ca sa-ti bati joc de oameni care fac eforturi supraomenesti ca sa intre in sistem...X-(
Sistemul notarial deja e o casta cu circuitul inchis.
La executorii judecatoresti la fel.
La avocati, au inceput sa nu mai accepte in barou pe motive puerile.
Mai ramane magistratura....daca o fac si pe asta cu circuit inchis...ne facem bagajele si plecam....din tara.

Eu am mai spus-o odata....daca tara asta continua in directia asta....eu ma reorientez...aplic pentru viza: Canada sau Australia.Sotul e de acord asa ca daca ei nu ne vor....poate ne vor altii.
Cred ca v-am mai spus de prietena mea din Canada cu 2 facultati, mastere la fiecare, 4 limbi cursiv si ...nu a avut loc in tara asta.X-(
camicris a scris:

.......Eu am mai spus-o odata....daca tara asta continua in directia asta....eu ma reorientez...aplic pentru viza: Canada sau Australia.Sotul e de acord asa ca daca ei nu ne vor....poate ne vor altii.
Cred ca v-am mai spus de prietena mea din Canada cu 2 facultati, mastere la fiecare, 4 limbi cursiv si ...nu a avut loc in tara asta.X-(

Din acest punct de vedere sunt in asentiment cu tine, insa doresc sa epuizez toate posibilitatile pe care le am la dispozitie in asa zisul sistem romanesc. Daca nu iese nimic, am in plan o plecare in Canada, ca de 4 ani ne bazaie unchiul sotiei care locuieste acolo sa plecam, dar noi nu: batman batman :D
Spor la invatat sa aveti !!!
"Dacă suntem oneşti, nu ştiu câţi dintre noi am lua acest examen", a spus judecătorul Viorel-Virgil Andreieş.

mare adevar

Vol II din cursul lui Streteanu de penal gen il are cineva scanat cumva ? E exorbitant pretul 1 mil /volum :(

cip3118 a scris:

camicris a scris:

.......Eu am mai spus-o odata....daca tara asta continua in directia asta....eu ma reorientez...aplic pentru viza: Canada sau Australia.Sotul e de acord asa ca daca ei nu ne vor....poate ne vor altii.

Din acest punct de vedere sunt in asentiment cu tine, insa doresc sa epuizez toate posibilitatile pe care le am la dispozitie in asa zisul sistem romanesc. Daca nu iese nimic, am in plan o plecare in Canada, ca de 4 ani ne bazaie unchiul sotiei care locuieste acolo sa plecam, dar noi nu: batman batman :D
Spor la invatat sa aveti !!!

In urma cu ceva timp, va spun sincer, nu as fi luat in calcul o astfel de varianta.
In ultima vreme insa, ne gandim si noi tot mai des la asta.......
Spor la treaba!:coffee:

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)