avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Sa nu fim pesimisti, eu zic ca va fi examen in noiembr si ma lupt in continuare cu procedura civila, nu stiu daca voi reusi sa mai repet ceva, dar asta e, merg la examen si voi vedea cat ma va duce creierasul.deja saracu' e incins la maxim.si pe mine ma bate gandul sa incerc si la inm daca nu intru acum dar e greu cu copil mic si in oct incep si serv, nu stiu, sa vad ce iese acum si apoi voi lua o hotarare.la grila care s-a dat la inm am scos 54, asa ca stau prost.va doresc spor la invatat, eu dejawww.avocatnet.ro/images/smil...
sendre a scris:

si mergand pe logica asta......camicris.......sigur la Judecatoria Balcesti...

ar fi o idee, ca acolo m-am nascut:D
ca magistrat ma duc oriunde-tot iei un 3500 lei, dar ca auditor de justitie in Buc pe bani putini, e greu cand ai si familie.

pai daca e nevoie ne ducem si ca auditor de justitie, nu..?gasim noi solutii cum sa ne impartim intre casa, familie.. catel si purcel:)

eu stiu asa, ca toti de aici ne dorim sa fim magistrat, asa ca daca nu se da in noiembrie, (desi sunt sigura ca se da..:D)ne intalnim in ianuarie 2011..la INM..
doar nu ne dam batuti
:training:
sendre a scris:

hai nu mai fiti pesimisti.... examen va fi sigur in noiembrie....singurele necunoscute sunt....data... nr .de locuri..... si posturile efective........
Cu toate acestea ne putem astepta ca examenul sa fie pe 14 noiembrie sau ulterior...... pentru motivele aratate de alti colegi...ca numarul de locuri sa fie in jur de 70 ..tinand cont de numarul de locuri vacante in sistem .....iar pentru posturile efective eu cred ca acolo unde sunt peste 3 posturi libere la data de 1.09 sigur vor scoate cate un loc.....

Nu sunt pesimista, ba de multe ori, atat in fam cat si la serviciu, eu " tin steagul sus".
Nu sunt stresata de data la care va avea loc ex- stiu ca se va organiza si asta imi ajunge; ca va fi in nov, ca va fi in primavara viitoare, ca va fi INM (varianta pe care o agreez), mi-e totuna.
Daca vreau magistratura, le voi lua pe toate pe rand.
Problema de esenta e cea legata de ceea ce am ajuns noi, ca indivizi educati ai unei societati, sa simtim, sa traim.....
Da, gata cu teoria si filosofia
Avem o treaba de facut!
Asa ca, va doresc spor si va invit la o:coffee:de dimineata.

Neata ! Eu deja am servit cafeaua si am citit liberarea provizorie sub control judiciar sau pe cautiune. Merge...mai ales ca mi-a venit in minte cazul Becali:D
Sper sa am spor...mi-am luat concediu de odihna=D>
Pe curand:vishenka:

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)