avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
:offtopic:

Ma gandeam acum cateva momente la lumea in care traim: nimic nu e sigur, sistemul de valori este dat peste cap, nu mai avem principii, nu mai cunoastem regului;alergam mereu dar nu stim sigur incotro, vrem sa ajungem undeva dar s-ar putea ca acel " undeva" sa nu fie ceea ce ne dorim; ne zbatem intre realitate, vis, dorinta, de multe ori neputinta; vrem sa rezolvam lucrurile, dar s-ar parea ca nu ma stim cum; ne agatam de anumite idei, care de multe ori par ca nu duc nicaieri;cautam oameni care sa corespunda sufletului nostru, dar oare, mai sunt? Sper ca macar copilul meu sa aiba parte de ceva mai bun.
Vreau sa ajung magistrat, dar mi-e teama, sincer, mi-e teama ca s-ar putea sa nu pot sa-mi respect constiinta si atunci s-ar putea sa fie f grav.
Vreau sa fie altfel ceea ce traiesc: nu mai vreau haos, nu mai vreau non-valori, nu mai vreau o lume a intereselor....
N-am innebunit dragii mei, sunt inca vesela ( cat pot), optimista, DAR , de cele mai multe ori, ma doare pur si simplu, ceea ce se intampla; sunt un om bun, corect, serios, ambitios, nu vreau altceva decat sa am o viata decenta si sa fac ca puiului meu mic sa-i fie maine mai bine.
Stiu ca multi dintre voi gandesc asa, dar oare va fi candva si altfel?
Laelia a scris:

Ma gandeam acum cateva momente la lumea in care traim: nimic nu e sigur, sistemul de valori este dat peste cap, nu mai avem principii, nu mai cunoastem regului;alergam mereu dar nu stim sigur incotro, vrem sa ajungem undeva dar s-ar putea ca acel " undeva" sa nu fie ceea ce ne dorim; ne zbatem intre realitate, vis, dorinta, de multe ori neputinta; vrem sa rezolvam lucrurile, dar s-ar parea ca nu ma stim cum; ne agatam de anumite idei, care de multe ori par ca nu duc nicaieri;cautam oameni care sa corespunda sufletului nostru, dar oare, mai sunt? Sper ca macar copilul meu sa aiba parte de ceva mai bun.
Vreau sa ajung magistrat, dar mi-e teama, sincer, mi-e teama ca s-ar putea sa nu pot sa-mi respect constiinta si atunci s-ar putea sa fie f grav.
Vreau sa fie altfel ceea ce traiesc: nu mai vreau haos, nu mai vreau non-valori, nu mai vreau o lume a intereselor....
N-am innebunit dragii mei, sunt inca vesela ( cat pot), optimista, DAR , de cele mai multe ori, ma doare pur si simplu, ceea ce se intampla; sunt un om bun, corect, serios, ambitios, nu vreau altceva decat sa am o viata decenta si sa fac ca puiului meu mic sa-i fie maine mai bine.

=D>=D>=D>
hai nu mai fiti pesimisti.... examen va fi sigur in noiembrie....singurele necunoscute sunt....data... nr .de locuri..... si posturile efective........
Cu toate acestea ne putem astepta ca examenul sa fie pe 14 noiembrie sau ulterior...... pentru motivele aratate de alti colegi...ca numarul de locuri sa fie in jur de 70 ..tinand cont de numarul de locuri vacante in sistem .....iar pentru posturile efective eu cred ca acolo unde sunt peste 3 posturi libere la data de 1.09 sigur vor scoate cate un loc.....

Ultima modificare: Marți, 14 Septembrie 2010
sendre, utilizator
si mergand pe logica asta......camicris.......sigur la Judecatoria Balcesti...
Laelia a scris:

Stimata doamna,

presupun ca multi dintre noi, cei aflati aici, sunt de acord cu dumneavoastra.
sa nu ne lasam intimidati de ce este in jurul nostru. putem lupta cu propiile noastre valori. si nu sunt putine. important este ca un om ca dumneavoastra sa castige. sa ajunga acolo sus, si sa faca ceea ce trebuie. nimic mai mult. atunci toti oamenii te v-or iubii si copilul tau va avea o viata linistita.

ps. capul sus! de oameni ca tine avem nevoie!

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)