avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
cxtina a scris:

Si eu cred la fel si oricum in toamna de obicei ,,se vroia'' sa nu se ocupe chiar toate locurile scoase

dulce Romania, tara mea de vis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Unde esti tu, Tepes doamne, ca punand mana pe ei
Sa-i imparti in doua cete, in smintiti si in misei
Si in doua temniti largi, cu de-a sila sa-i aduni
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni"
camicris a scris:

pen special Tudorel Toader, pag. 71 din editia 2009, vatam corp art. 181
"Indiferent daca se realizeaza printr-o lovire sau printr-un act de violenta sau printr-un act efectuat fara violenta, fapta se incadreaza la art. 180 alin 2, daca durata ingrij med este de cm 20 de zile si la art. 181 daca este de cp 20 de zile si cm 60 de zile"

Eu nu inteleg ceva daca elem mater la art. 180 consta in "lovire sau alt act de violenta", cum poti incadra un act fara violenta in acest art.
La art. 181, elem mater consta in "fapta" care poate cuprinde si un act neviolent.
:O:O:O

Pai punerea de piedica;)... cu intentie, x-ulete s-a vatamat....ingrijiri...
Ce, a folosit violenta la punerea de piedica?:sorry:
MayeMaye a scris:

camicris a scris:

pen special Tudorel Toader, pag. 71 din editia 2009, vatam corp art. 181
"Indiferent daca se realizeaza printr-o lovire sau printr-un act de violenta sau printr-un act efectuat fara violenta, fapta se incadreaza la art. 180 alin 2, daca durata ingrij med este de cm 20 de zile si la art. 181 daca este de cp 20 de zile si cm 60 de zile"

Eu nu inteleg ceva daca elem mater la art. 180 consta in "lovire sau alt act de violenta", cum poti incadra un act fara violenta in acest art.
La art. 181, elem mater consta in "fapta" care poate cuprinde si un act neviolent.
:O:O:O

Pai punerea de piedica;)... cu intentie, x-ulete s-a vatamat....ingrijiri...
Ce, a folosit violenta la punerea de piedica?:sorry:

pei si faptul ca a zbierat la el mai tare, iar x-ulete s-a speriat si a cazut tot vatam in sensul art. 180 este

ideea e ca in elem material nu intra acest act nonviolent.:"lovirea sau orice act de violenta"
de altfel, mie mi se pare fortata si includerea inactiuni in art. 180
conform DEX-ului prin "violenta" , fie ea prin fapte sau verbala, se intelege altceva.

Oricum nu schimb eu acum teoria, dar eu asa o gandesc aspectul asta.
Parerea mea, nu dati cu parul.
#-o

M-am uitat la ce ati scris in ultima vreme- eu am auzit ca totusi se organizeaza examenul asa ca mai sperati ;) eu mai sper, cred ca va fi ultima incercare de a deveni magistrat
Doamne sper sa pot macar incerca si eu o data, macar o data .... si sa si intru :innocent:

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)