Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Si eu cred la fel si oricum in toamna de obicei ,,se vroia'' sa nu se ocupe chiar toate locurile scoase
pen special Tudorel Toader, pag. 71 din editia 2009, vatam corp art. 181
"Indiferent daca se realizeaza printr-o lovire sau printr-un act de violenta sau printr-un act efectuat fara violenta, fapta se incadreaza la art. 180 alin 2, daca durata ingrij med este de cm 20 de zile si la art. 181 daca este de cp 20 de zile si cm 60 de zile"
Eu nu inteleg ceva daca elem mater la art. 180 consta in "lovire sau alt act de violenta", cum poti incadra un act fara violenta in acest art.
La art. 181, elem mater consta in "fapta" care poate cuprinde si un act neviolent.
:O:O:O
camicris a scris:
pen special Tudorel Toader, pag. 71 din editia 2009, vatam corp art. 181
"Indiferent daca se realizeaza printr-o lovire sau printr-un act de violenta sau printr-un act efectuat fara violenta, fapta se incadreaza la art. 180 alin 2, daca durata ingrij med este de cm 20 de zile si la art. 181 daca este de cp 20 de zile si cm 60 de zile"
Eu nu inteleg ceva daca elem mater la art. 180 consta in "lovire sau alt act de violenta", cum poti incadra un act fara violenta in acest art.
La art. 181, elem mater consta in "fapta" care poate cuprinde si un act neviolent.
:O:O:O
Pai punerea de piedica;)... cu intentie, x-ulete s-a vatamat....ingrijiri...
Ce, a folosit violenta la punerea de piedica?:sorry: