Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
1.a) nulitate relativa.
2.a) nulitate relativa
:-/ o fi bine? EU ASA AM retinut
larrysa121@yahoo.com a scris:
1.a) nulitate relativa.
2.a) nulitate relativa
Eu am mers pe nulitate absoluta in ambele cazuri dar raspunsul dat de autor este: nulitate absoluta in sit.incompatibilitatii judecatorului si nulitate relativa in sit.incompatibilitatii procurorului.
Nu stiu care din noi a gresit:))poate ne ajuta cineva:vishenva:
cip3118 a scris:
camicris a scris:
violare de domiciliu:
"patrundere in orice ............
In primul caz eu inteleg ......................
RIL 31/2007
1. Fapta de patrundere, in orice mod, intr-o locuinta sau dependinte ale acesteia, urmata de savarsirea unei talharii constituie un concurs real intre infractiunea de violare de domiciliu prevazuta de art. 192 din Codul penal si infractiunea de talharie prevazuta de art. 211 alin. 2^1 lit. c) din Codul penal.
2. Fapta de patrundere, in orice mod, intr-o curte sau intr-un loc imprejmuit ce tine de domiciliul persoanei, urmata de savarsirea unei talharii constituie un concurs real intre infractiunea de violare de domiciliu prevazuta de art. 192 din Codul penal si infractiunea de talharie prevazuta de art. 211 din Codul penal, cu exceptia circumstantei incriminate in art. 211 alin. 2^1 lit. c) din Codul penal.
Unde se situeaza "incaperea"?
eu as incadra astfel: conc real intre art 192 si art 211 alin 1(daca nu se incadreaza la alta agrav)
Lav-Cris a scris:
larrysa121@yahoo.com a scris:
1.a) nulitate relativa.
2.a) nulitate relativa
Eu am mers pe nulitate absoluta in ambele cazuri dar raspunsul dat de autor este: nulitate absoluta in sit.incompatibilitatii judecatorului si nulitate relativa in sit.incompatibilitatii procurorului.
Nu stiu care din noi a gresit:))poate ne ajuta cineva:vishenva:
neagu zice ca in cazul incompatibilitatii declarate de judecator sanctiunea este nulitatea relativa ..
:wassat: