luc4s a scris:
Tu crezi ca din 3200 cati au dat acolo numai pe 70 i-a dus capul?
Chiar daca dau si eu la 5 ani, recunosc ca examenul la INm e mult mai greu, si cine iese de acolo e toba de carte
Sa dam Cezarului ce-i al Cezarului.
Dar sunt unii absolventi de INm care raman numai cu cartea si se adapteaza f greu la practica
ideea este ca acest topic a fost deschis pentru admitere noiembrie cu 5 ani de vechime...sa schimbam informatii, pareri, grile, un sfat, o incurajare...si nu "pentru a ne trage cineva de urechi" ca dam acest examen si nu pe celalalt.
Si eu sunt "suparata" ca nu pot intra in politie datorita inaltimii, dar asta nu inseamna ca trebuie "sa dau in cap" celor care sunt mai inalti decat mine.
asa ca daca aveti plangeri ....creati un topic separat...avem destule pe cap ca sa ne mai consumam energie cu asemenea discutii contradictorii.
CA SA FIE FOARTE CLAR SI SA INCHEIEM "RAZBOIUL" DESCHIS PE ACEST TOPIC, NOI CEI CU 5 ANI VECHIME NU CONTESTAM PREGATIREA CELOR CARE DAU SAU ABSOLVA INM-ul, dar ASTA NU NE FACE PE NOI CU NIMIC INFERIORI SAU MAI SLAB PREGATITI.
spor la invatat colegilor de suferinta.
am inceput repetatul la penal general.parca mi-a mai revenit inima la loc, dupa ce m-am luptat cu procedura penala si ghici cine a invins......PROCEDURA PENALA#-o#-o#-o#-o