avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
camicris a scris:

blue ray a scris:

Camicris, n-o lua personal. În ceea ce mă priveşte, n-am absolut nimic cu nimeni dintre cei care intra cu 5 ani, atata timp cat nu comenteaza aiurea despre INM şi despre cei care fac INM-ul (Nu vreau să se creadă că vreau s-aud numai lucruri de bine despre INM, nu tot ce înseamnă INM e bun; mă deranjează comentariile subiective, făcute în necunoştinţă de cauză). Plus că suntem oameni cu capul pe umeri şi ştim că generalizarea e o greşeală.
Sa fie pace!

nu as lua personal, dar nu am dat la INM din motive obiective....nu ca nu m-ar duce capul.
Am terminat facultatea cu 9,32, iar licenta am luat-o cu 9,50 -facultate de stat si terminata pe timpuri cand se facea carte serios si se lua in considerare si prezenta la cursuri si seminarii
asa ca...

Deja suntem off-topic. Felicitări pentru rezultatele bune, da ce spui tu n-are absolut nicio legătură ce spui tu cu ideea din mesajul meu. :coffee:
Tu crezi ca din 3200 cati au dat acolo numai pe 70 i-a dus capul?
Chiar daca dau si eu la 5 ani, recunosc ca examenul la INm e mult mai greu, si cine iese de acolo e toba de carte
Sa dam Cezarului ce-i al Cezarului.
Dar sunt unii absolventi de INm care raman numai cu cartea si se adapteaza f greu la practica
luc4s a scris:

Tu crezi ca din 3200 cati au dat acolo numai pe 70 i-a dus capul?
Chiar daca dau si eu la 5 ani, recunosc ca examenul la INm e mult mai greu, si cine iese de acolo e toba de carte
Sa dam Cezarului ce-i al Cezarului.
Dar sunt unii absolventi de INm care raman numai cu cartea si se adapteaza f greu la practica

ideea este ca acest topic a fost deschis pentru admitere noiembrie cu 5 ani de vechime...sa schimbam informatii, pareri, grile, un sfat, o incurajare...si nu "pentru a ne trage cineva de urechi" ca dam acest examen si nu pe celalalt.
Si eu sunt "suparata" ca nu pot intra in politie datorita inaltimii, dar asta nu inseamna ca trebuie "sa dau in cap" celor care sunt mai inalti decat mine.
asa ca daca aveti plangeri ....creati un topic separat...avem destule pe cap ca sa ne mai consumam energie cu asemenea discutii contradictorii.

CA SA FIE FOARTE CLAR SI SA INCHEIEM "RAZBOIUL" DESCHIS PE ACEST TOPIC, NOI CEI CU 5 ANI VECHIME NU CONTESTAM PREGATIREA CELOR CARE DAU SAU ABSOLVA INM-ul, dar ASTA NU NE FACE PE NOI CU NIMIC INFERIORI SAU MAI SLAB PREGATITI.

spor la invatat colegilor de suferinta.
am inceput repetatul la penal general.parca mi-a mai revenit inima la loc, dupa ce m-am luptat cu procedura penala si ghici cine a invins......PROCEDURA PENALA#-o#-o#-o#-o
Ai dreptate Camicris, imi place taria cu care ne sustii cauza!:)
Si parerea mea este ca acest " razbel" creat artificial de catre unii care n-au alta preocupare momentan, trebuie sa inceteze, pe acest topic, care nu a fost creat si intretinut de catre utilizatori pt ca unii-altii sa-si exprime parerile mai mult sau mai putin obiective ref la pregatirea profesionala a celor care sustin examenul in baza prevederilor art. 33; asa e, cine are de formulat " obiectiuni" ( si oricine e liber sa o faca) sa se " mute" pe al topic.

Revenind la noi, cei " din gasca" - eu mai am putin de recapitulat la procedura penala dupa care," ma reprofilez" pe civil.
Sper ca lucrurile sa curga firesc si sa nu mai intervina obstacole care sa-mi ingreuneze situatia- inca nu mi-am revenit din raceala si indop cu spor antibiotice!X-(
S-aveti spor!
Bem o :coffee: impreuna?
Ultima modificare: Duminică, 3 Octombrie 2010
ContSters137562, utilizator
Salut! Nu pot sa cred ca aveti timp de "discutii" de alta natura care nu fac bine. Haideti sa ne concentram pe examen... pentru-ca merita:D
Grila drept civil

Dreptul de proprietate asupra unei constructii:
a) se poate transmite valabil prin contract de vanzare cumparare sub semnatura privata
b)se poate transmite valabil prin contract de vanzare cumparare dar numai daca acesta este incheiat in forma autentica
c)instrainate prin act sub semnatura privata conduce si la dobandirea dreptului de proprietate asupra terenului pe care se afla asezata acea constructie

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)