salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
scuze ca intervin, ma limitez la un mesaj ptr ca n-as dori sa mai pun paie de foc, dar din cate am vazut, voi cei care vreti sa dati ex cu 5 ani sunteti agresivi cand se spune ceva ce nu va convine. sincer, asta e situatia, astea-s discutiile care se poarta in sistem... se da ex asta sa se ocupe locurile unde nu se duc inm-istii, deci de unde vreti voi locuri multe si bune, nu prea inteleg. pace
Scuze ca intervin dar...draga COCO RICO esti cam rautacios/sa si intodeauna la rautati se raspunde cu aceeasi moneda.
Vedeti voi cei de la INM nu stiu daca experienta in profesie este cheia .... de a fi ma rog ....adevarati magistrati ...vorbind in general de magistrati, experienta profesionala pana la urma se capata, dar cred ca in aceasta profesie - magistratura - trebuie ceva mai mult, in opinia mea un adevarat magistrat trebuie sa aibe printre multe altele virtuti si putina modestie ....sa mai dai si de ceva necazuri in viata, ...cu alte cuvinte sa ai ceva experienta de viata .....dar din pacate asta se invata numai cu timpul si bineanteles fiecare in felul lui.
Am cunoscut judecatori sau profesori renumiti care prin modul de a fi si de a se purta faceau placere tuturor celor din jur sa-i asculte si alti care in aroganta lor reuseau sa enerveze toata lumea din ....nu este totul sa fii toba de carte asa cred eu.