avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Buna seara,
Ce parere aveti despre culegerea de teste grile elaborata de G.Raducan. M.Hotca, M. Damaschin - editie mai 2010?
Este utila pentru examenul din noiembrie 2010?
A cumparat-o ori a studiat-o cineva?;)
[ link extern ] /

buna!mersi frumos ptr raspuns!m/am apucat sa caut pe net si sa comand cartile recomandate! la penal o sa le cumpar, iar la civil le voi xeroxa,sunt cam scumpe adunate....
syl, nu cunosc cartea asta...apropos...ai idee cam cand va fi examenul, e sigur in noiembrie k sunt cam la limita cu vechimea si as vrea sa particip!spor la invatat tuturor!
Ultima modificare: Joi, 13 Mai 2010
cricri_mag, utilizator
cricri_mag a scris:

buna!mersi frumos ptr raspuns!m/am apucat sa caut pe net si sa comand cartile recomandate! la penal o sa le cumpar, iar la civil le voi xeroxa,sunt cam scumpe adunate....
syl, nu cunosc cartea asta...apropos...ai idee cam cand va fi examenul, e sigur in noiembrie k sunt cam la limita cu vechimea si as vrea sa particip!spor la invatat tuturor!

conform calendarului elaborat de CSM,examenul ar avea loc in octombrie -noiembrie. Si eu sunt la limita cu vechimea (se implineste la 01.11.2010 pt ca 2 1/2 ani am fost incadrat cu studii medii...:(
sper sa aiba loc in noiembrie....
cartea cuprinzand acele teste grile am remarcat-o astazi, fiind datata MAI 2010.
Spor la invatat ALL!
Intreb si aici pt ca cei intrati se pare ca nu vor sa raspunda
Ma lamureste cineva si pe mine ce presupune aceasta "Buna reputatie" si care ar fi cauzele de respingere ?
Din cate stiu eu orice urma de dosare sau amenzi cu caracter administrativ, chiar daca nu raman sau nu apar in cazierul judiciar, ele raman inscrise in datele cu caracter personal verificate de cei de la CSM.
Voi ce ziceti?
Si apropo, cum mai stati cu invatatul ?
Nici eu nu sunt 100% lamurita cum e cu buana reputatie, dar de ce iti faci atatea probleme?Ai vreo "buba"?
Cu invatatul stau cam nasol, dar sunt de parere ca mobilizarea vine mai aproape de examen, cel putin asa functioneaza la mine si sunt de acord cu cei care sustin chestia cu naufragiatul care trage mai tare cand vede pamantul, chiar daca e la capatul puterilor.
Si eu sper sa fie exam in noeimbrie, nu din cauza vechimii ca asta o am, doar pt. a avea mai mult timp la dispozitie pt. invatat.
Spor sa aveti cu totii!
Ar fi interesant sa aflam si noi de ce a fost respins candidatul acela din cauza bunei reputatii, dar eu cred ca e ceva serios, doar niste amenzi luate pt. condus cu viteza peste limita legala nu cred ca influenteaza ( asta-i tot ce pot gasi la mine).Oare suna si la diverse persoane sa intrebe despre tine, asa cum fac aia la SRI?

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)