Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
felicitari raurs!=D>!si multa bafta incariera!fffutilesfaturile tale! ai perfecta dreptate,mai ales pentru noi,fetele care mai avem si alte atributii...te as ruga sa mai impartasesti cu noi despre perioada in care te/ai pregatit,cate ore pe zi/noapte ai invatat si mai ales care au fost cartile siautorii de pe care te/ai pregatit!si inca ceva...are careva idee cand se da examenul in toamna? spor la invatat tuturor!eu doar ce m/amapucat de invatat,am inceput cu penalul, voicontinuacu cu procedura penala,apoi civil si restul, asta ar fi planul....sa vedem!
E greseala de tipar.Am remarcat-o si eu
Cine are cartea lui Barsan - Drepturile reale principale, editura Hamangiu editia III - 2008, spuneti-mi si mie la voi la pag. 163 la Proprietarea rezolubila cum scrie, asa: conditia rezolutorie "nu suspenda executarea obligatiei, ci numai obliga pe creditor a restitui ceea ce a primit in caz de neindeplinire a conditiei
Dreptul de proprietate are o existenta nesigura in patrimoniul dobanditorului ..... daca nu se indeplineste conditia, el va trebui sa restituie bunul transmitatorului
X-( Acuma ori eu m-am tampit cu totul, si asta nu ar fi exclus sa se intample :"> ori astia culeg cartile astea fara pic de atentie :rtfm:
Da banii stiu sa ii ia!