menumorut_1980 a scris:
In legatura cu locurile vacante care apar in statisticile CSM, trebuie spus ca in realitate lucrurile stau altfel.
..............
Asadar, eu zic ca trebuie sa multumiti lui Dumnezeu ca se organizeaza examen pentru ca pe viitor nu o sa mai fie asemenea posibilitati facile de a intra in magistratura. ..............
Multumim de "pertinentele" comentarii menumorut dar cred ca daca ai face o analiza mai amanuntita a situatiei vei observa ca statisticile nu sunt intotdeauna asa cum vor sa ne faca cei de la CSM sa credem. Te invit sa recitesti (daca nu ai facut-o deja), postarea lui ZZ-MAN de acum cateva pagini prin care expune un punct de vedere foarte pertinent si nu doar asa de ochii lumii (parere la care de altfel achiesez) despre eventuala evolutie a acestui examen pe viitor, evolutie care implica o derulare mai mare in timp.
Acum, ca acest examen se va sustine sau nu si la anul in martie sau aprilie nu am de unde sa stiu, la fel cum nici tu nu ai de unde sa stii asta, insa de la asta si pana la a ma sfatui TU pe mine sa multumesc Domnului, scuze dar cred ca incerci sa te tragi de sireturi cu persoane de pe acest forum pe care nu le cunosti si ar trebui macar sa le respecti.
In alta ordine de idei, multumim de impresii dar te rugam, sau cel putin eu te rog impartaseste-le altora si nu mai aprinde fitile pe acest trend. Multumesc