avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
vad ca inevitabil se ajunge la vesnica "problema" a intrarii"facile" in magistratura prin acest examen si sincer nu inteleg de ce unii sunt atat de deranjati de acest examen.
Sunt "convinsa" ca cei care sustin examenul la INM, daca ar indeplini conditiile de vechime ar refuza sa participe la acest concurs, direct pe post..pentru ca e prea usor pentru ei si nu le face cinste
.Hai sa nu fim ipocriti ca nu ne sade bine.
Putin ma intereseaza pe mine ca tu, menumorut, nu vrei sa se mai organizeze acest examen, pentru cei cu 5 ani vechime.
Iar ce se va intampla in viitor nu ai de unde sa stii; ma indoiesc ca are cineva vreun glob de cristal in care sa vada exact ce va fi mai tarziu.
Noi muncim, invatam si daca se organizeaza concursul particpam, daca nu, oricum nu somam.
Cum zicea cineva pe forum exista viata si dupa acest examen, toti de aici suntem realizati, avem un job, iar faptul ca ne dorim si altceva nu e decat de laudat.

menumorut_1980 a scris:

In legatura cu locurile vacante care apar in statisticile CSM, trebuie spus ca in realitate lucrurile stau altfel.
..............
Asadar, eu zic ca trebuie sa multumiti lui Dumnezeu ca se organizeaza examen pentru ca pe viitor nu o sa mai fie asemenea posibilitati facile de a intra in magistratura. ..............

Multumim de "pertinentele" comentarii menumorut dar cred ca daca ai face o analiza mai amanuntita a situatiei vei observa ca statisticile nu sunt intotdeauna asa cum vor sa ne faca cei de la CSM sa credem. Te invit sa recitesti (daca nu ai facut-o deja), postarea lui ZZ-MAN de acum cateva pagini prin care expune un punct de vedere foarte pertinent si nu doar asa de ochii lumii (parere la care de altfel achiesez) despre eventuala evolutie a acestui examen pe viitor, evolutie care implica o derulare mai mare in timp.
Acum, ca acest examen se va sustine sau nu si la anul in martie sau aprilie nu am de unde sa stiu, la fel cum nici tu nu ai de unde sa stii asta, insa de la asta si pana la a ma sfatui TU pe mine sa multumesc Domnului, scuze dar cred ca incerci sa te tragi de sireturi cu persoane de pe acest forum pe care nu le cunosti si ar trebui macar sa le respecti.
In alta ordine de idei, multumim de impresii dar te rugam, sau cel putin eu te rog impartaseste-le altora si nu mai aprinde fitile pe acest trend. Multumesc
Sunt de acord cu ceea ce au spus colegii mei.
Am vrut si eu, stimabile menumorut sa-ti raspund de dimineata da am considerat ca nu merita timpul pierdut.
Totusi, nu pot sa nu remarc " amabilitatea " cu care ne dai tot felul de informatii, una mai anapoda ca alta- deci, daca poti sa formulezi opinii pertinente, argumentate, asa cum au facut-o altii, carora le multumim , vom aprecia, pentru ca suntem oameni educati, daca nu, vezi-ti de drum, ca ne-am cam plictisit de " profetiile " tale.
Daca ati fi realizati profesional, nu v-ar interesa un astfel de examen, dar cand foamea e mare.... Adevarat e ca nu am un glob in care sa vad viitorul, dar daca nu o sa mai fie locuri vacante, adio examen facil.
Poate fi un astfel de examen facil?daca folositi acest cuvant inseamna ca poate asa a fost pentru dvs.!nu cred ca cineva merge la acest examen gandind ca e facil!In nici un caz!
Si nu e corect sa faceti presupuneri cu privire la realizarile profesionale ale nimanui!
Fiecare om are dreptul sa lupte pentru telul sau!
Multa bafta celor care au muncit pentru a accede intr-o astfel de profesie!Ei sunt constienti ca nimic nu e facil cand vorbim de magistrati!

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)