menumorut_1980 a scris:
Daca ati fi realizati profesional, nu v-ar interesa un astfel de examen, dar cand foamea e mare.... Adevarat e ca nu am un glob in care sa vad viitorul, dar daca nu o sa mai fie locuri vacante, adio examen facil.
La un asemenea raspuns ce mai poti spune ... Stiu ca esti bihorean, poate vom ajunge sa fim colegi, aceasta nu este atitudinea unui magistrat, (parca mai ai un examen in 7 noiembrie si esti definitiv... )
Ce iti da tie dreptul sa ma judeci pe mine? Si vorbesc numai de mine, desi probabil majoritatea se vor regasi.
Adica un om care are job (bun, rau cum o fi) vrea ceva mai mult pentru el si familia lui - a se intelege din toate punctele de vedere, ca nu suntem copii sa ne ascundem dupa degete, un astfel de om e de condamnat?
Expresii ca "foamea mare" arata clar modul in care gandesti, cum traiesti, te defineste pe tine cu totul.
De dimineata am vazut opiniile tale si m-am tot abtinut dar acu chiar ai intrecut limita.
Daca ne desconsideri de ce intri pe forum aici? Te rog frumos sa traiesti in lumea ta mirifica nu a muritorilor de foame.