avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
daca ai atras atentia asupra datei contractului de vanzare cumparare, as incerca si eu o dezlegare a spetei cu care multi poate nu vor fi de acord.
Dreptul de proprietate asupra apartamentului se transmite ad validitatem doar prin inscris autentic, fie pt ca asa este prevazut in legea locuintei, fie pentru ca altfel ar fi trebuit sa se constituie un drept de superficia care conform legii 247/2005 nu se poate constituii decat prin act autentic.
Prin urmare nu ar fi indreptatit la o actiune in revendicare urmata de rectificare de c.f. ci doar la despagubiri in baza antecontractului de vanzare cumparare pentru neindeplinirea obligatiei de a face, dar indreptandu-se doar impotriva lui B.
vanzarea are loc in 2004, am vazut
nu stiu ce sa zic, fiind vorba de apartament se transmite prin act sub semnatura privata.
introduce actiune in revendicare
scuze , le-am amestecat putin.

Am vrut sa spun, cu privire la circulatia juridica a constructiilor ca eu cred ca locuintele pot fi transmise doar prin act autentic - legea 114/1996 iar celelalte constructii tot prin act autentic daca se constituie un drept de superficia dupa intrarea in vigoare a legii 247/2005
larrysa121@yahoo.com a scris:

vanzarea are loc in 2004, am vazut
nu stiu ce sa zic, fiind vorba de apartament se transmite prin act sub semnatura privata.
introduce actiune in revendicare

sau actiune in prestatie tabulara speciala
sau actiune cu doua capete de cerere revendicare + prestatie tabulara speciala
carmen_miron a scris:

Nu stiu cum sa-ti spun, pe aici aproape toti suntem cu copii mici, eu am 2 asa ca sa nu-ti spun ce usor e #-o Cert e ca trebuie vointa de fier, perseverenta, ajutor din partea familiei si un dram de noroc. Nu vreau sa fac discriminari dar mai ales daca esti femeie ajutorul sotului conteaza enorm de mult, poate fi chiar decisiv. Multumesc lui D-zeu eu am langa mine un barbat minunat care ma sustine si ma ajuta.

eu am crezut ca examenul se sustine doar in august in fiecare an...
sincer nu m-am interesat ff bine.
am intrebat cu este cu un copil pentru ca am deja unul (o fata) mai voiam unul si apoi sa-mi vad de cariera...
stiu ca nu se planifica tpotul cu amanuntul dar daca reusesc sa am un servici nu vreau sa stau iar sa schimb pampers...
as avea sustinerea sotului dar depinde si de situatie...sa plec in Bucuresti si el sa ramana acasa cu doi copii nu e usor, dar trebuie sa fac ceva si pentru mine;)
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
grasut, utilizator

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)