avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
raspund ca nu suspenda, naiba sa-i ia.
daca legea zice ca nu suspenda ce pot sa zic?
carmen_miron a scris:

In mod normal e asa cum zici. Acu mi-ai bagat un cui. Daca vine grila de genu "Invocarea exceptiei de neconstitutionalitate constituie caz de suspendare .... " ce raspundeti? #-o de ce dracu a trebuit sa apara taman asa, nici in car nici in caruta X-(

PARCA ERA LA SEMNAT LA PRESEDINTE LEGEA?
s-a promulgat?
da, a intrat deja in vigoare.
Nu se iau in considerare pentru concurs,modificarile de dupa data anuntului!
In legatura cu locurile vacante care apar in statisticile CSM, trebuie spus ca in realitate lucrurile stau altfel.
Astfel, la calculul locurilor vacante nu sunt avuti in vedere magistratii care au reusit la examenul din martie 2010 si nici stagiarii care au terminat INM-ul in iunie 2010.
In concluzie, la nivelul parcheteler de pe langa judecatorii acum, inafara de locurile rezervate pentru examenul din noiembrie, mai sunt circa 80 de locuri libere.
Asadar, eu zic ca trebuie sa multumiti lui Dumnezeu ca se organizeaza examen pentru ca pe viitor nu o sa mai fie asemenea posibilitati facile de a intra in magistratura. Si asta nu numai pentru ca nu-mi doresc eu, ci pentru ca anul viitor o sa se ocupe si locurile libere existente in prezent de catre absolventii INM 2009-2011.
Daca nu ma credeti, intrati pe site-ul CSM si numarati locurile vacante la 1 oct. 2010 de la nivelul parchetelor de pe langa judecatorii.
Lucrurile stau la fel si in cazul judecatoriilor.
Ultima modificare: Marți, 26 Octombrie 2010
ContSters165923, utilizator

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)