avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Parca nu mai am niciun spor la invatat..mi s-au cam terminat bateriile, nu mai reusesc nici seara sa stau pana tarziu, iar dimineata cat sa citesc inainte de birou...?:(( :(( :((

Cat va invidiez ca aveti 5 ani!:(( Eu trebuie sa mai astept vreo....3, dar cred ca nu se mai sustine pana atunci.:((
Aveti dreptate, sunt multi care daca aveau vechimea necesara nici nu se mai gandeau la INM.
Va urez succes tuturor!
menumorut_1980 a scris:

Daca ati fi realizati profesional, nu v-ar interesa un astfel de examen, dar cand foamea e mare.... Adevarat e ca nu am un glob in care sa vad viitorul, dar daca nu o sa mai fie locuri vacante, adio examen facil.

Dezamagitoare aprecierea dvs. fata de persoanele care fac eforturi mari pentru a-si implini un vis si pentru care am toata admiratia. Am inteles ca veti deveni magistrat definitiv ? Daca este adevarat, desi ma indoiesc, sa inteleg ca ati ales aceasta profesie din cauza foamei prea mari in care v-ati aflat intr-un anumit moment al vietii ?
Ultima modificare: Joi, 28 Octombrie 2010
ContSters119945, utilizator
larrysa121@yahoo.com a scris:

Parca nu mai am niciun spor la invatat..mi s-au cam terminat bateriile, nu mai reusesc nici seara sa stau pana tarziu, iar dimineata cat sa citesc inainte de birou...?:(( :(( :((

Uite o reteta: lasi cartile pentru cateva ore, dormi tun, ca dupa examen, dupa aia iti faci o cafea de-aia sa scoale si mortii, te pui pe citit si recuperezi. Cand oboseala e prea mare, rezultatele nu justifica efortul, ceea ce citesti in orele alea , oricum trebuie sa reiei , ca ai senzatia ca nu se lipeste nimic. Evident ca daca faci asta, probabil ca te vei culpabiliza dupa aceea, dar ... la urma-urmelor nu esti decat un om. Nu fi prea aspra cu tine, odihneste-te putin, si maine imi spui cum ai recuperat.Succes tuturor !
nac a scris:

Cat va invidiez ca aveti 5 ani!:(( Eu trebuie sa mai astept vreo....3, dar cred ca nu se mai sustine pana atunci.:((
Aveti dreptate, sunt multi care daca aveau vechimea necesara nici nu se mai gandeau la INM.
Va urez succes tuturor!

Sigur va exista o forma. Poate vor fi mai multe locuri la INM. Cam in zece ani majoritatea magistratilor se indreapta spre pensie, sau sunt prea vechi in sistem ca sa mai stea la instante inferioare .Cine crezi ca va sta la judecatorie? Magistratii tineri, care pentru a patrunde in sistem vor accepta si posturi de mana a doua, si orase mai putin atragatoare.Si , daca ai doar 2 ani vechime, nu esti in criza de timp! Daca iti doresti, cred ca sansele nu iti vor lipsi, trebuie doar sa le urmaresti!

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)