avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Da primul hop a trecut. Da Doamne sa scrie si in 29 ADMIS in dreptul meu :worthy: si al vostru ca locuri pt noi cei de aici sunt suficiente =D>
700 pe 50 locuri concurenta acerba dragilor.
v-ati vazut pe lista? sunteti ok?
eu acu' am ajuns, dar n-am avut emotii la lista asta.
:Dpai daca am fost OK in martie, ma gandesc ca ar fi trebuit sa fiu si acum:D
Camicris, sanatate micutei.
Astea sunt cele mai " placute" surprize ce pot aparea prin preajma examenului.
Sa ne dea Dumnezeu sanatate, putere, minte, gandul cel bun....
Apropo de sanatate.... si eu simt cateodata ca mi-e rau fizic, ca ametesc, ca n-am deloc o stare de bine.
Citind ca se intampla si altora am inteles ca, in fond si la urma urmei, in astfel de situatii, asta e o stare normala- si raul, si oboseala, si gandurile multe....:), sunt " decoratiuni" specifice momentului pe care il traversam acum.
E mult, e greu, dar categoric toti sunteti f ambitiosi- iar pt doamne- sa fii si mama, si sotie, si un angajat mereu cu mintea limpede, e de admirat.
Tot respectul pt voi toti!
Spor s-aveti, iar la examen, multa, multa bafta!
Anca C.
Acu ca ne-am vazut pe lista cei care nu suntem din Bucuresti sau imprejurimi si nu stam la prieteni ar trebui sa ne ocupam si de cazare, in 21 se da si rezidentiatul la medicina deci va fi aglomeratie. Aveti idee pe unde va cazati? Noi mergem cu trenul si vom lua punct de reper gara deci undeva in jurul ei cautam hoteluri sau pensiuni. Stiti ceva ieftin si bun?

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)