salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
buna dimi!
eu nu am dormit deloc azi-noapte.Timi s-a simtit f. rau.
am o durere de cap ...si probabil azi nu voi putea sa repet nimic.
ma apuca groaza...:((:((:((
neata, cami. imi pare rau pentru Timi, sa ii dea Dumnezeu sanatate, sa se faca bine cat mai urgent. sper sa poti totusi sa repeti ceva, daca nu, incearca macar cu niste grile. nici eu n-am niciun chef de nimic, parca am luat deja concursul. m-am lungit enorm cu procedura civila.
La ultimul examen am stat la Hotel Hello , langa gara. Are conditii bune si preturi in jur de 30 euro pt o camera cu 2 paturi. Distanta pana la locul de examen, Politehnica, era de aprox. 4 statii metrou ( 20 min). Eu cred ca tot acolo ma voi duce si acum pt ca nu am gasit o oferta mai buna. Rezervarea se face prin telefon iar pretul se plateste la receptie cand ajungi.
La procedura civila evident ... :(( ..... incuviintarea probei se dispune prin incheiere interlocutorie ... mai jos cu cateva randuri :"incheiere motivata, atat in caz de admitere, cat si in caz de respingere; incheierea este preparatorie" ... nu mai inteleg, ori sunt batuta in cap, ori foarte tulburata ... ori amandoua!!!!#-o