avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Parerea mea e ca orice ati face si oricate dificultati ati avea nu trebuie sa ne lasam descurajati. Asta e, mai vine si una calda si una rece dar important e sa credem in noi si in ceea ce vrem sa facem pe viitor. Parerea mea, no offense !!!
Cam toti incepem asa :D, pe parcurs ne X-( si :(( pentru ca avem senzatia ca nu mai stim nimic, iar ne revenim :training:, apoi iar #-o, si in final =D> !!!
E ciudata situatia acuma cu reducerile de personal, ma gandesc cu groaza cum sa-mi cer concediu fara plata ca sa pot invata pentru examen?
danielled a scris:

E ciudata situatia acuma cu reducerile de personal, ma gandesc cu groaza cum sa-mi cer concediu fara plata ca sa pot invata pentru examen?

Eu unul l-am cerut fara sa ma gandesc de 2 ori pentru ca si asa salariul avut nu era cine stie ce, iar acum si cu reducerea de 25% care vine chiar ca iti vine sa Iemigrezi. Multumesc lui Dumnezeu si familiei pentru sprijinul neconditionat care il am din partea lor.
Ultima modificare: Vineri, 21 Mai 2010
cip3118, utilizator
danielled a scris:

Pana la sfarsitul lunii iunie intentionam sa termin de repetat toata materia- mai putin jurisprundenta, ca de la inceputul lunii iulie sa fac grile. Asta era programat dar azi suntem in 21 mai si eu sunt tot la procedura penala si nu inaintez deloc

Oau da stai excelent, eu ce sa zic atunci :(( abia termin realele si mai am mai mult de o gramada. Plus ca tot as sta pe materie da nu am cum, pt ca dak o fac nu apuc sa termin si sa repet, sa fac grile si sa citesc jurisprudenta #-o.
Referitor la concediu fara plata, eu nu imi pot permite, chiar daca ne taie astia banii cu 25%, noi suntem amandoi bugetari asa ca :sorry:
Oricum spor in continuare.
LA MULTI ANI CONSTANTINI SI ELENE ! Eu sper sa reusesc sa termin procedura penala la sf.lunii mai iar in iunie,iulie si august sa fac civilul si procedura civila. Incepand cu septembrie si pana la examen sa-mi i-au concediu fara plata si odihna pentru a relua materia inclusiv grile si spete. CEDO si organizare jud. in fiecare seara inainte de culcare ........... pentru relaxare:). SPOR LA INVATAT !

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)