avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Ayaz, sa inteleg ca te pregatesti pentru INM ? Nu stiu daca stau bine sau nu cu invatatul #-o am trecut prin penal si procedura penala - partea generala. Astazi am inceput partea speciala....#-o Eu vreau sa dau in toamna, am 13 ani vechime dar nu am lucrat deloc pe penal de aceea am inceput cu materia asta. E f.mult de invatat.......dar nu este imposibil.......am doi colegi care au luat unul in noiembrie anul trecut si unul acum in martie.........mi-au demonstrat ca se poate .... desi sincera sa fiu nu credeam......cu serviciu, copii, etc.

Acum am senzatia ca nu stiu mare lucru :(( voi vedea la reluare ....in septembrie.
SPOR LA INVATAT

Da, pt INM ma pregatesc si sunt putin speriata caci eu nu am lucrat deloc in domeniu si imi pare rau ca nu am incercat cand mi-au spus vreo doi profi ai mei cu vreo 4 ani in urma, m-am gandit la familie si am pus-o pe primul loc, acum am prins curaj si am si sustinerea familiei, mai ramane sa am si noroc :D, materia e destula, parca interminabila, te-apuca disperarea, mai am si eu goluri de umplut, dar vorba alor mei, pana nu incerc nu stiu de ce sunt capabila. Asa ca, merg inainte! :) Si vorba ta, nu este imposibil, orice este posibil. Si eu am senzatia ca nu stiu nimic, poate, tot vorba ta, voi vedea la reluare peste vreo luna- doua...

Spor la invatat si tie si multa bafta! :luck::luck::)
iata cap I-III din nou
[ link extern ] /
si raspunsurile la grile
[ link extern ] /
Neagu cap V
[ link extern ] /
Neagu cap VI
[ link extern ] /

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)