avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
carmen_miron a scris:

danielled a scris:

Pana la sfarsitul lunii iunie intentionam sa termin de repetat toata materia- mai putin jurisprundenta, ca de la inceputul lunii iulie sa fac grile. Asta era programat dar azi suntem in 21 mai si eu sunt tot la procedura penala si nu inaintez deloc

Oau da stai excelent, eu ce sa zic atunci :(( abia termin realele si mai am mai mult de o gramada. Plus ca tot as sta pe materie da nu am cum, pt ca dak o fac nu apuc sa termin si sa repet, sa fac grile si sa citesc jurisprudenta #-o.
Referitor la concediu fara plata, eu nu imi pot permite, chiar daca ne taie astia banii cu 25%, noi suntem amandoi bugetari asa ca :sorry:
Oricum spor in continuare.
Nici eu nu imi voi permite sa imi iau concediu fara salar mai ales daca vor urtma reduceri de personal.Nu ma pot risca. Eu am repetat penalul si procdura penala partea generala. Ar trebui sa termin de repetat tot pana la sfarsitul lunnii iulie apoi fac RIL-uri, spste, grile, cat incape. Si la servici mai fac uneori spete si grile dar ma enerveaza sincer faptul ca am niste colegi care daca ma vad ca citesc se apuca sa fac galagie si urla ca in jungla. Daca ei sunt doar cu liceul...de ce sa ajung eu mai sus....X-(
Cel mai bine invat dimineata la 4 jumate, 5
se pare ca suntem in aceeasi situatie- ma tot gandesc cum ar trebui sa fac sa impac tot- casa, copil, slujba, invatat:((
in plina criza cred ca-mi iau masina de spalat vase-asa economisesc o ora zilnic si invat mai mult
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Mai 2010
danielled, utilizator
Eu i-am pus sa-si spele fiecare vasele si asa fac economie in mai multe directii, desi recunosc ca functioneaza numai pe jumatate, caci oalele tot mie imi revin.:(( Dar bine ca vine vara si nu voi mai gati prea mult, salate, neica, salate...fac bine si la silueta si la sanatate...in rest...multa carte...;) :P#-o
Ayaz a scris:

Eu i-am pus sa-si spele fiecare vasele si asa fac economie in mai multe directii, desi recunosc ca functioneaza numai pe jumatate, caci oalele tot mie imi revin.:(( Dar bine ca vine vara si nu voi mai gati prea mult, salate, neica, salate...fac bine si la silueta si la sanatate...in rest...multa carte...;) :P#-o
Pot sa te intreb ce punctaj ai avut in martie? A cata oara dai? Cum stai cu invatatul?
Pt mine prima experienta va fi anul acesta, nu am mai dat in trecut si am mari emotii, de aceea traiesc emotiile voastre alaturi de voi, cei care ati mai dat si dati in continuare, sincer va admir. :) Cu invatatul stau relativ bine, nu foarte bine, asemenea voua am timpul limitat, insa nu ma las si continui studiul ca m-am ambitionat. :D urmatoarele 3 luni inainte de examen (la INM) voi fi mai libera si voi sta pe materii mai mult timp, sper sa fie suficient timpul, avand in vedere ca am mai trecut prin materii.

Voi cum stati cu invatatul?

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)