Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Nici eu nu imi voi permite sa imi iau concediu fara salar mai ales daca vor urtma reduceri de personal.Nu ma pot risca. Eu am repetat penalul si procdura penala partea generala. Ar trebui sa termin de repetat tot pana la sfarsitul lunnii iulie apoi fac RIL-uri, spste, grile, cat incape. Si la servici mai fac uneori spete si grile dar ma enerveaza sincer faptul ca am niste colegi care daca ma vad ca citesc se apuca sa fac galagie si urla ca in jungla. Daca ei sunt doar cu liceul...de ce sa ajung eu mai sus....X-(
danielled a scris:
Pana la sfarsitul lunii iunie intentionam sa termin de repetat toata materia- mai putin jurisprundenta, ca de la inceputul lunii iulie sa fac grile. Asta era programat dar azi suntem in 21 mai si eu sunt tot la procedura penala si nu inaintez deloc
Oau da stai excelent, eu ce sa zic atunci :(( abia termin realele si mai am mai mult de o gramada. Plus ca tot as sta pe materie da nu am cum, pt ca dak o fac nu apuc sa termin si sa repet, sa fac grile si sa citesc jurisprudenta #-o.
Referitor la concediu fara plata, eu nu imi pot permite, chiar daca ne taie astia banii cu 25%, noi suntem amandoi bugetari asa ca :sorry:
Oricum spor in continuare.
Pot sa te intreb ce punctaj ai avut in martie? A cata oara dai? Cum stai cu invatatul?
Eu i-am pus sa-si spele fiecare vasele si asa fac economie in mai multe directii, desi recunosc ca functioneaza numai pe jumatate, caci oalele tot mie imi revin.:(( Dar bine ca vine vara si nu voi mai gati prea mult, salate, neica, salate...fac bine si la silueta si la sanatate...in rest...multa carte...;) :P#-o