avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Nu stiu cum sunteti voi dar eu sunt gata ca bateria. Am citit jurisprudenta la penal de am capiat ... civil mi se pare ca nu mai stiu nimik ... Si azi incep procedura penala :O
Sunt varza cu toate.Parca nimik nu stiu cum trebuie, se invarte totul in capul meu.
Din fericire mi-am luat liber si am scapat de stresul dosarelor. Asa ca.. citesc si iar citesc.O sa ajung sa mananc nessul
Cu penalul general stau cel mai rau.. trebuie sa-l reiau maine.. #-oX-(:((#-o
Spor tuturor.
Dragii mei,

Oprit-va pret de cateva momente si respirati adanc ... e adevarat, avem in fata nu doar un examen, ci sansa de a ne schimba viata. Fiecare dintre noi are in spate perioade in care am sacrificat familia, pe noi insine si am lasat in urma orice alt lucru care ar fi presupus consum de timp.
Insa, va rog nu va epuizati, risipind energie prin intratul in panica, avem nevoie de energia asta pentru ziua examenului. Avem nevoie sa fim lucizi, calmi si odihniti. Am intat practic in ultima saptamana, ceea ce inseamna ca trebuie sa reducem turatia la motoare. Si eu sunt in aceeasi situatie si amintiti-va ca am inceput tarziu cursa asta, deci ar trebui sa fiu cu moralul sub nivelul marii. Si asa cum spuneam unei prietene, vom fi acolo unde trebuie sa fim.
Haideti sa ne lasam ragaz ca ceea ce am acumulat pana acum sa se sedimenteze, insa fara sa ne epuizam bateriile, chiar acum cand avem mai mare nevoie.
NU va ganditi ca nu mai stiti, sigur ca stiti, este o reactie fireasca senzatia de a nu mai stii. Haideti, nu o lasati sa va domine!
Spor sa aveti si minte linistita!
Ultima modificare: Joi, 11 Noiembrie 2010
doniacris, utilizator
doniacris a scris:

Dragii mei,

Oprit-va pret de cateva momente si respirati adanc ... e adevarat, avem in fata nu doar un examen, ci sansa de a ne schimba viata. Fiecare dintre noi are in spate perioade in care am sacrificat familia, pe noi insine si am lasat in urma orice alt lucru care ar fi presupus consum de timp.
Insa, va rog nu va epuizati, risipind energie prin intratul in panica, avem nevoie de energia asta pentru ziua examenului. Avem nevoie sa fim lucizi, calmi si odihniti. Am intat practic in ultima saptamana, ceea ce inseamna ca trebuie sa reducem turatia la motoare. Si eu sunt in aceeasi situatie si amintiti-va ca am inceput tarziu cursa asta, deci ar trebui sa fiu cu moralul sub nivelul marii. Si asa cum spuneam unei prietene, vom fi acolo unde trebuie sa fim.
Haideti sa ne lasam ragaz ca ceea ce am acumulat pana acum sa se sedimenteze, insa fara sa ne epuizam bateriile, chiar acum cand avem mai mare nevoie.
NU va ganditi ca nu mai stiti, sigur ca stiti, este o reactie fireasca senzatia de a nu mai stii. Haideti, nu o lasati sa va domine!
Spor sa aveti si minte linistita!
Ai perfect6a dreptate, dar stresul, oboseala incep putin sa isi spuna cuvantul. Si totusi...daca ne stresam numai mai rau facem.
Eu numai de luni pot ramane in concediu :((
Voi invatati/repetati pana in ultima zi?
no way!!!!

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)