Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Ai perfect6a dreptate, dar stresul, oboseala incep putin sa isi spuna cuvantul. Si totusi...daca ne stresam numai mai rau facem.
Dragii mei,
Oprit-va pret de cateva momente si respirati adanc ... e adevarat, avem in fata nu doar un examen, ci sansa de a ne schimba viata. Fiecare dintre noi are in spate perioade in care am sacrificat familia, pe noi insine si am lasat in urma orice alt lucru care ar fi presupus consum de timp.
Insa, va rog nu va epuizati, risipind energie prin intratul in panica, avem nevoie de energia asta pentru ziua examenului. Avem nevoie sa fim lucizi, calmi si odihniti. Am intat practic in ultima saptamana, ceea ce inseamna ca trebuie sa reducem turatia la motoare. Si eu sunt in aceeasi situatie si amintiti-va ca am inceput tarziu cursa asta, deci ar trebui sa fiu cu moralul sub nivelul marii. Si asa cum spuneam unei prietene, vom fi acolo unde trebuie sa fim.
Haideti sa ne lasam ragaz ca ceea ce am acumulat pana acum sa se sedimenteze, insa fara sa ne epuizam bateriile, chiar acum cand avem mai mare nevoie.
NU va ganditi ca nu mai stiti, sigur ca stiti, este o reactie fireasca senzatia de a nu mai stii. Haideti, nu o lasati sa va domine!
Spor sa aveti si minte linistita!