avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
sendre a scris:

potrivit a 332 C.P.P instanta se desesizeaza si restituie cauza procurorului care procedeaza potrivit art 268 alin. 1 adica instanta restituie cauza procurorrului care a sesizat-o initial care mai departe o trimite organului competent.

si eu am facut praf speta asta pt. ca m-am gandit la o alta tampenie si anume, daca zice ca inculpatul AVEA calitatea de avocat la data sav. faptei, fara sa mai adauge ce s-a intamplat ulterior, inseamna ca apoi nu a mai avut aceasta calitate si competenta e cea normala;
e clar ca m-am complicat singura
Mă bag şi eu în seamă dacă îmi permiteţi, nu contează ce calitate avea după săvârşirea infracţiunii, ci numai ce calitatea avea la data săvârşirii.
sendre a scris:

complicitatea e forma agravata..... in enunt se vorbea de forma tip...... pe asta am gresit-o si eu.....

misto #-o
sendre, o actualizare a clasamentului la judecatori ?

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)