avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.

stie cineva cati membri are forumul asta? ca sa avem idee cam ce valoare are sondajul asta cu notele?
camelia_r a scris:

pt magiunel

am gandit la fel ca voi acea speta cu avocatul, nu rezulta de nicaieri momentul la care s-a pierdut calitatea. "avea" -ul ala era total aiurea...
SÃ VEDEM MÂINE SOLUŢIONAREA CONTESTAŢIILOR. @JESICA MERSI ªI BINE AI VENIT.
imalex a scris:

ca sa raspund celor ce ironizau persoanele care au renuntat la posturi in martie: nu a fost vorba de prea multa siguranta de sine, ci de nevoia de a fi cat mai aproape de familie. am fost in sala cand doamna de la judecatori a renuntat cu lacrimi in ochi... avea copil de 1 an si cel mai apropiat post care mai era ïn joc" se afla la 400 km distanta... sotul era avocat in localitatea de domiciliu... cum sa se imparta??

Bună, scuze, dar m-ai înţeles greşit, nu era nici o urmă de ironie în ceea ce am zis de cei care au renunţat şi nici nu m-am găndit la astfel de probleme. E dureros întradevăr. Credeam că au renunţat doar pentru că nu le convenea locul şi erau foarte încrezători că oricum vor lua şi data viitoare.
nu stiu cati membri are forumul, dar in martie clasamentul realizat a fost foarte aproape de adevar. nu depinde de numarul de mebri ci de sinceritatea si bunavointa celor ce inscriu notele in clasament.
pana la urma care are treburi mai importante poate sa nu mai dea deloc decat sa incurce lumea, asa ar fi cel mai corect. te pomenesti acum ca o sa incurce toate examenele de acum incolo pana o sa le convina un post.
nu poate fi calificat gestul si ar trebui interzis, cine are treburi mai importante sa stea acasa sa nu mai incurce lumea.
astea sunt profesii de sacrificiu personal si familial, tre-sa te duci noapte la arestari, nu e loc de mofturosi

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)