salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
k, recunosc ca mi s-a parut rautacios comentariul, greaseala mea. sa stii ca pentru cei cu familii si aflati pe la sfarsitul clasamentului situatia nu e foarte "roz" pentru ca sunt pusi cumva sa aleaga intre o cariera pentru care au muncit din plin si familie, grea decizie. ca si cum nu ar fi fost de ajuns emotiile si efortul examenului... dupa 3 examene ratate ma gandeam ca vreau sa fiu printre ultimii intrati numai sa ma vad odata magistrat. apoi, am vazut ca situatia nu e chiar asa, vorbind din perspectiva unei familii cu copil mic.
ar fi bine sa fie aproape de adevar ca eu initial ma cam speriasem daca aici sunt atatea note mari , in realitate ce o fi cand or navali 1000 de oameni
revin si arat cine are treburi mai importante sa nu mai incurce pe altii. simplu, e profesie de sacrificiu cine nu poate sau nu vrea sa si-o asume sa nu mai dea examen si sa nu se mai vaite aiurea,
dar cineva acolo sus se vede ca ma iubeste si nu am avut de facut alegeri...
pentru "un alt oarecare": inteleg ca ai emotii si frustrari legate de asteptare... sper sa iti revii dupa afisarea rezultatelor, nu pot sa cred ca cineva poate gandi atat de minimalist ca tine in comentariul de mai sus
NU va mai certati magistratilor =D>...fiecare le are pe ale lui si nimeni nu incurca pe nimeni.
Cel cu 9 din capu' listei sa sa ne spuna tribunalul...poate e din chisinau :D.. altfel il excludem din magistratura ... adica de pe lista noastra ;)