avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
cip3118 a scris:

Am luat si eu pranzul si ce sa vezi ca prima stire cand am deschis TV-ul: Basescu a trimis o scrisoare presedintilor celor doua camere prin care cere urgentarea adoptarii codurilor de procedura.. Desi am vb cu multa lume si am ascultat multe opinii privitoare la adoptarea celor 4 coduri in 2011, parca tot stau cu sufletul la gura. De la domni guvernanti ma astept la orice.
Pana intra in vigoare mai este mult. Sper....
PS. Presupun ca si codurile vor fi in procedura de urgenta prin asumarea raspunderii, nu? Ca de fapt orice in tara asta
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iunie 2010
ContSters26183, utilizator
Foarte posibil vor fi adoptate tot prin asumarea raspunderii. Astia sunt in stare sa isi asume raspunderea si pe aerul pe care il respira. Si eu sper de asemenea ca va mai dura MULT pana se vor aplica codurile modificate.
Am discutat cu un proc care imi spunea ca sunt institutii noi reglementate in noul cod penal care nu au corespondent pentru aplicarea lor in codul de proc penala. Cu cei care am discutat din sistem spun ca se asteapta abia la anul sa intre codurile.

SPOR LA INVATAT !!! si cum am mai scris Si O CAFEA AMARAAAAAAA:coffee:
cip3118, utilizator
cip3118 a scris:

Am luat si eu pranzul si ce sa vezi ca prima stire cand am deschis TV-ul: Basescu a trimis o scrisoare presedintilor celor doua camere prin care cere urgentarea adoptarii codurilor de procedura.. Desi am vb cu multa lume si am ascultat multe opinii privitoare la adoptarea celor 4 coduri in 2011, parca tot stau cu sufletul la gura. De la domni guvernanti ma astept la orice.

Pai nu stiti bancul cu sora lui Bula?
ASTA NE MAI TREBUIE CA IN REST AVEM DE TOATE.:((X-(
Dupa vestile primite am discutat cu sotul meu si de posibilitatea sa dau la INM, dar asta poate la anul.
Ce fac cu cea mica?Asta e dilema mea.
Sper sa nu fie dracu' chiar atat de negru.
din ce am calculat eu au fost indisponibilizate vreo 203 locuri pentru 60 de INM-isti.
Asa cum am mai spus ei isi aleg din toate locurile care le convin.... iar restul raman libere......cam astea vor ramane si pentru examenul din noiembrie....plus pensionarile......sunt destule locuri bune..... cred ca vor mai si ramane si pentru noi....
sendre, utilizator

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)