avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 276 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
sendre a scris:

din ce am calculat eu au fost indisponibilizate vreo 203 locuri pentru 60 de INM-isti.
Asa cum am mai spus ei isi aleg din toate locurile care le convin.... iar restul raman libere......cam astea vor ramane si pentru examenul din noiembrie....plus pensionarile......sunt destule locuri bune..... cred ca vor mai si ramane si pentru noi....
Doamne da sa ai dreptate, Sendre
Mi-a mai revenit speranta
sendre a scris:

Dupa mine e clar.. vor ramane locuri libere dupa repartizarea celor de la INM....si destule....la care se adauga cele care se vor vacanta intre timp.... Din punctul asta de vedere nu cred ca sunt probleme.... Doar daca vor decide blocarea lor si nu vor mai organiza concurs.....din cate mai stiu si eu toate locuri libere la un moment dat sunt indisponibilizate pentru ca cei de la INM sa poata sa-si aleaga dintr-o plaja mai mare... restul raman libere... si eu zic ca vor ramane libere vreo 150.....

Sa te-auda cel de sus ... pentru mine e bine ca sunt multe posturi prin Ardeal :D
MayeMaye a scris:

Pe langa subiect...ai o fetita absolut adorabila, sa iti traiasca si sa aiba o mamica jude/prosecutor ....ce vei dori tu...Bafta multa!

multumesc.Dar nu renunta, daca ai vechime.
carmen_miron a scris:

sendre a scris:

Dupa mine e clar.. vor ramane locuri libere dupa repartizarea celor de la INM....si destule....la care se adauga cele care se vor vacanta intre timp.... Din punctul asta de vedere nu cred ca sunt probleme.... Doar daca vor decide blocarea lor si nu vor mai organiza concurs.....din cate mai stiu si eu toate locuri libere la un moment dat sunt indisponibilizate pentru ca cei de la INM sa poata sa-si aleaga dintr-o plaja mai mare... restul raman libere... si eu zic ca vor ramane libere vreo 150.....

Sa te-auda cel de sus ... pentru mine e bine ca sunt multe posturi prin Ardeal :D
Si pentru mine..........si mai ales sa fie la Cluj
camicris a scris:

MayeMaye a scris:

Pe langa subiect...ai o fetita absolut adorabila, sa iti traiasca si sa aiba o mamica jude/prosecutor ....ce vei dori tu...Bafta multa!

multumesc.Dar nu renunta, daca ai vechime.
Camicris, chiar ai renuntat la examen?:sorry:

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)