avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 276 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
prin INM s-a prevazut initial ca se va face pregatirea viitorilor magistrati. Daca va uitati bine, prima data ex. de intrare in magistratura se dadea o singura data. Avand in vedere ca multi s-au pensionat in ultimii doi ani, de aceea s-a organizat si in martie si noiembrie.
Se pare insa ca locurile vacante au cam fost ocupate si se va revni la vechea forma.
Intrarea in mag. a celor cu 5 ani vechime e doar o exceptie...scrie in lege.
Mi-ai citit gandurile cu INM-ul. Deocamdata nu am copil da e pe vine asa ca am inceput sa iau in calcul si varianta de mai sus.

La procurori pe schema publicata astazi sunt ceva mai multe locuri. [ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iunie 2010
cip3118, utilizator
Camicris... sa ne bucuram ca sunt multe locuri libere si in raza Curtii de Apel Craiova.... dar stai...... uitasem ca tu vrei Ardealul.....si acolo sunt destule....
INM-ul si el ar fi o varianta ... dar cum sa stau departe de copii? Oradea-Bucuresi nu e tocmai distanta ideala pt naveta, plus sotul si jobul lui, casa .... Sper sa nu fie cazul:luck:
sendre a scris:

Camicris... sa ne bucuram ca sunt multe locuri libere si in raza Curtii de Apel Craiova.... dar stai...... uitasem ca tu vrei Ardealul.....si acolo sunt destule....

Sendre, ma duc si la Cucuieti din Deal, daca reusescX-(
La primarie nu mai pot ramane.Ar mai fi o solutie sa intru in avocatura, dar si acolo e inghesuiala.
Dar, am auzit si eu un zvon din randurile judecatorilor, ca au nevoie de personal, dar ca nu se stie cu criza asta ce decizii se mai ia.Dar ei nu sunt aglomerati, ci supraaglomerati.

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)