avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
crista76 a scris:

florrin a scris:

cred ca nu are nicio relevanta treaba cu verbul la trecut...se refera doar la faptul ca la momentul cand a savarsit fapta era avocat, a savarsit-o in aceasta calitate....fapta a fost savarsita in trecut. nu stiu daca are vreun sens sa zici ca "a savarsit" fapta si "are calitate de avocat" (doar daca nu e una din calitatile speciale care, odata dobandita, atrage competenta si dupa savarsirea faptei).
..nu mai conteaza, am putea vorbi pe aspectul asta pana maine...ideea e ca la un astfel de examen subiectele trebuie formulate fff clar in limba romana si nu sa genereze interpretari

cate ai facut crista? mi-e lene sa dau in urma..
Andra Maria a scris:

crista76 a scris:

florrin a scris:

cred ca nu are nicio relevanta treaba cu verbul la trecut...se refera doar la faptul ca la momentul cand a savarsit fapta era avocat, a savarsit-o in aceasta calitate....fapta a fost savarsita in trecut. nu stiu daca are vreun sens sa zici ca "a savarsit" fapta si "are calitate de avocat" (doar daca nu e una din calitatile speciale care, odata dobandita, atrage competenta si dupa savarsirea faptei).
..nu mai conteaza, am putea vorbi pe aspectul asta pana maine...ideea e ca la un astfel de examen subiectele trebuie formulate fff clar in limba romana si nu sa genereze interpretari

putin peste 7, andra, dar cred ca se va intra cu nota mare, poate chiar minim 8
larrysa121@yahoo.com a scris:

Subiectele au fost foarte frumoase ca niciodata, clare, raspunsurile clare...mi se pare o neobrazare sa-i faci pe cei din comisie incapabili si amatori.
Mai degraba noi suntem incapabili si amatori ca nu am fost in stare sa le vedem logica si am cazut in capcana..
Ce naiba e cu voi oameni buni? Aici vad ca au inceput sa scrie cei cu note peste 7..si tot nervosi sunteti.
Nici nu vreau sa ma gandesc cum era daca luati nota mai mica.

n-a fost in intentia mea sa te agresez, dar ma asteptam la o motivare mai intemeiata la grila respectiva si cand am citit.. am vazut rosu. Pace tie!
crista76 a scris:

Andra Maria a scris:

crista76 a scris:

florrin a scris:

asa cred si eu. pana in 8. daca ma inscriam la procurori eram intrata :( ce necajita sunt.
Andra Maria a scris:

crista76 a scris:

Andra Maria a scris:

crista76 a scris:

florrin a scris:

asa cred si eu. pana in 8. daca ma inscriam la procurori eram intrata :( ce necajita sunt.
cred ca va fi la fel si colo si colo..om vedea cu totii rezultatele luni

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)