Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului.Vezi agenda evenimentului și participă →
salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Adita, ce nu stii cum sunt tratati cei care intra la vechime in instante? Iti spun eu si poti sa te informezi sa vezi ca nu mint sau fabulez. In primul rand te bucuri de prezumtia de "nestiinta". Culmea e ca nu neaparat din cauza INM-istilor,(pentru ei sunt egali cei de la vechime cu cei care sunt mai vechi in functie) cat din partea celor intrati in magistratura din consileri juridici pe la fabrici, uzine care au beneficiat de plecarile masive din sistem in perioada 1991/1998 si au prins si ei un post.
Sa vezi ca pe langa colegi cu care nu ai raporturi directe de servici ce bine esti tratat de instantele superioare de control judiciar care vor casa cu rejudecare sau vor schimba solutia pentru ca trebuie sa caseze si ei si doar nu or casa inm-isti care se bucura de prezumtia de "stiinta", ci "prostii care au intrat cu noroc la vechime".
Plus cand intri in sedinta sa vezi cum esti taxat la orice mica greseala de avocati si consilieri care spun "uite prostul de la vechime", a avut noroc de a intrat si acum uite ce gafe face.
Nu mai spun de respectul cu care esti tratat de personalul auxiliar, incurajat de ceilati colegi acest comportament. Sa nu te mire ca un grefier sau soferul instantei iti vor vorbesc de sus fara "dumneavoastra".
Dar ce sa-i faci asta e gradul de cultura si educatie din Romania!