Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului.Vezi agenda evenimentului și participă →
salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
=D> karmen. eu am devenit procuror la 24 de ani. sincer, nu stiu la ce m-ar fi ajutat sa fiu trecuta de 30. experienta in profesie, sau mai bine spus lipsa ei, e aceeasi la orice varsta. in plus, ca stagiar, iti contrasemneaza cu magistrat definitiv solutiile, iar eu cand am nelumuriri, si mi se intampla des, cer sfatul colegilor mai vechi. si catalin, stai linistit, nu-ti baga inm-ul in cap ca esti „ mic Dumnezeu pe pamant”, dar uneori te crucesti de ce se mai intampla sa vezi in jurul tau si poate pari mai arogant!
in rest, ptr clasament, am o colega care a dat la judecatori in Bucuresti si a luat 7. 30. peace!