avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
din păcate la mine zvonurile că nu se dă examen in toamnă , pe post, vin de la procurori care lucrează în Parchetul de pe lângă ÎCCJ. Asta e .... vom vedea la toamnă, deocamdată până la un răspuns oficial mergem înainte
MayeMaye a scris:

Ayaz a scris:

La penal general am invatat dupa Mitrache, iar la penal special dupa Boroi, mai am de trecut prin proc. civ. si-apoi voi recapitula tot, dar parca tot imi lipseste ceva, nu stiu ce, parca n-am invatat destul, voi simtiti la fel?#-o

De cate ori ai trecut printr-o materie pentru a ti se fixa bine? Procedura civila , de pilda, dupa ce am citit-o de 2 ori....parca s-ar mai cere....

oricat ai citi, tot vei avea impresia ca nu stii tot.
Da, Camicris, ai dreptate...parca vizualizezi raspunsul la o grila, de pilda, da nu-ti dai seama pana nu te uiti iar in carte....:"> si constati ca ....a....pai asta o citisem..parca o stiam bine....:(
Mda....imi aduc aminte ca stiam pasaje intregi pe de rost din cartile lui Dumas.....poate daca le-as citi cu aceeasi placere pe cele de civil/penal....;)
Am făcut rost de nişte teste grilă pe drept penal - partea generală, dintre cele care se dau în zilele de azi la examenele facultăţilor de drept. Nu strică să vă aruncaţi o privire asupra lor:
[URL=[ link extern ] >
Ultima modificare: Joi, 10 Iunie 2010
zz-man, utilizator
Multumim, ZZ -man, ne vor folosi , fara indoiala.O zi buna.

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)