avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
herald a scris:

din păcate la mine zvonurile că nu se dă examen in toamnă , pe post, vin de la procurori care lucrează în Parchetul de pe lângă ÎCCJ. Asta e .... vom vedea la toamnă, deocamdată până la un răspuns oficial mergem înainte

Daca se stie ca nu se mai da sa ne spuna totusi si noua, ca pe caldura asta numa chef de invatat nu mai am mai ales cu zvonuri de astea .... :angry:
carmen_miron a scris:

herald a scris:

din păcate la mine zvonurile că nu se dă examen in toamnă , pe post, vin de la procurori care lucrează în Parchetul de pe lângă ÎCCJ. Asta e .... vom vedea la toamnă, deocamdată până la un răspuns oficial mergem înainte
cred ca nimeni nu stie cu siguranta asa ca nu are cum sa ne lamureasca- am sunat o prietena din sistem si zicea ca n-a auzit nimic de genul acesta si ca pana dupa admiterea de la inm nu se va stii sigur

Daca se stie ca nu se mai da sa ne spuna totusi si noua, ca pe caldura asta numa chef de invatat nu mai am mai ales cu zvonuri de astea .... :angry:
Multumim zz-man, cu siguranta vor fi utile!

Eu am trecut de doua ori prin materii, nu stiu daca e suficient, la proceduri, in special la proc. pen., cu siguranta nu este de ajuns, insa voi citi din coduri zilnic, voi insista pe grile si ce-o vrea D-zeu, mai mult de-atat nu stiu ce sa fac. Azi, de exemplu, am apucat sa repet, cat mi-a permis timpul, contractul de vanzare-cumparare: l-am invatat dupa tratatul lui Deak si l-am repetat dupa cursul selectiv al lui Boroi si am vazut ca au aceleasi puncte de vedere.Dar punctul meu de vedere, e ca tot nu stiu nimic. #-o Ooo, Dumas, quelle aventure! dar civil/penalul constituie o alta aventura, vorba lui MayeMaye, daca le-am citi cu aceeasi placere/savoare, daca.....:))

O zi buna tuturor si mult spor!:)
danielled a scris:

carmen_miron a scris:

herald a scris:

cred ca nimeni nu stie cu siguranta asa ca nu are cum sa ne lamureasca- am sunat o prietena din sistem si zicea ca n-a auzit nimic de genul acesta si ca pana dupa admiterea de la inm nu se va stii sigur

Minunat ce sa spun, sa aflam cumva, in loc de data examenului faptul ca, din cauza crizei nu se mai tine examenul. Sa dea Domnu sa nu fie asa :worthy:
Eu, una, cu toata criza, nu cred ca nu se va mai tine examenul, din moment ce este nevoie de magistrati, iar promovabilitatea in sistem este scazuta, se stia de criza de mult, iar in calendarul examenelor apare si acesta.

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)