avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Asa am auzit si eu- ba ca nu se mai da examen pt cei cu vechime, ba ca cel din tomana asta e ultimul#-o...as incerca si la Inm dar ce sa fac cu copilul , cand locuiesc la 600 km de Bucuresti?
crista76 a scris:

In sedinta de azi, CSM a avizat favorabil propunerea de modificare a Legii 303/2004 in sensul abrogarii art. 33 alin 14, care obliga pe cei intrati direct sa ramana in posturi min. 3 ani, fara posibilitate de transfer, detasare etc.

...e o veste buna macar :thumbup:

cred ca a intrat anul asta vreo pila puternica si trebuie sa se transfere repede.
nimic nu e intamplator la noi in tara.
of! e groaznic cu toate zvonurile ăstea parcă nu era suficient de greu şi de stresant şi fără ele. Voi ce faceţi veţi da şi la INM? Eu am picat de două ori şi deja mi-e groază de gândul că va rămâne singura variantă de admitere în magistratură, deşi sincer mă îndoiesc întrucât din punct de vedere financiar este mult mai costisitoare pregătirea auditorilor de justiţie decât organizarea unui examen direct pe post. Poate că ar trebui să facem şi noi în acest sens un memoriu, ceva nu ştiu mai ales că examenul din toamnă este în calendarul estimativ, până la această dată toete examenele programate în calendarul estimativ au fost organizate, nu văd de ce ar fi acesta o excepţie. Mulţi dintre noi ne-am organizat întreg anul pt acest examen şi eu cred că ne putem prevala de aceste câteva aspecte, mai elaborate fireşte pt a ne susţine punctul de vedere. Nu cred că tr. să ne complacem şi să acceptăm anularea unui examen anunţat încă din decembrie anul trecut (an de criză şi el) în calendarul estimativ.
Si la inceputul anului 2009 se anunta ca din cauza crizei se suspenda toate examenele pana la 31 dec. 2009. Si cu toate astea, s-au organizat doua examene pe post plus cel de la INM. Nu disperati si nu mai plecati urechea la zvonuri demobilizatoare. Spor sa aveti!
Corect marada =D> spor sa avem si racoare .... ca ma topesc!

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)