salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
nu am vrut să vă stric ziua, eu zic să ne mobilizăm, să ne încurajăm şi să ne pregătim pt. examenul din OCT-NOV. Este greu pt. toti şi ştiti prea bine cei care ati mai dat examenul. Spor la învăţat şi să ne vedem intrati la toamnă.
Lucrează cineva testele din mapa lui Neagu? Cred că unele din ele sunt greşite şi vreau să vă întreb şi pe voi?
nu vreau sa fiu mesagerul vestilor proaste, dar aceleasi zvonuri le-am auzit si eu. s-au facut, zilele astea, vizite la unele parchete de catre un membru csm si te cam apuca groaza ce anunta. inca nu e sigur ca nu se mai organizeaza concursul cu 5 ani in toamna, dar de la anul se pare ca nicio sansa. chirii initial decontate redus, iar de la anul deloc si locuri si mai putine la inm. gasesc ei modalitati de a reduce deficitul de personal- variante de lucru - eliminarea ex de capacitate sau inm de 1 an, dar cel mai important supraaglomerarea magistratilor existenti, pe principiul daca pot 2000, de ce nu ar putea si 2500. mi se pare corect:( ii tare fun tara asta!
nu vreau sa descurajez pe nimeni, eu sunt in aceeasi barca.
In sedinta de azi, CSM a avizat favorabil propunerea de modificare a Legii 303/2004 in sensul abrogarii art. 33 alin 14, care obliga pe cei intrati direct sa ramana in posturi min. 3 ani, fara posibilitate de transfer, detasare etc.
Cei care invatati pentru examen aveti cumva cartea asta "Drept procesual civil: teste grilă şi speţe pentru examene - Gabriel Boroi, Gabriela Răducan" ? Cum vi se pare daca o aveti ? Ma bate gandul sa iau cartea si m-ar interesa si alte pareri.
Multam !!! :)